понеділок, 07 вересня 2009 15:15

На Житомирщині викрили банду, що незаконно вивозила людей за кордон

На Житомирщині викрили банду, що незаконно вивозила людей за кордон
У Житомирській області передано до суду кримінальну справу стосовно двох осіб, які незаконно вивозили людей в Чехію, Іспанію і Росію.

Про це повідомив начальник відділу боротьби зі злочинами, пов"язаними з торгівлею людьми, Управління МВС України в Житомирській області Михайло Сорока.

Він зазначив, що за фактом незаконного вивозу людей порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 149 Кримінального кодексу України (торгівля людьми), в даний час справу вже передано на розгляд Попільнянського районного суду Житомирської області.

Сорока додав, що в цілому з початку року у Житомирській області вже задокументовано 11 злочинів, пов"язаних з торгівлею людьми, постраждали 25 осіб, серед яких - шестеро жінок і четверо неповнолітніх, яких було незаконно вивезено в Чехію, Іспанію і Росію.

"Найчастіше в регіоні жертвами работоргівців стають жителі сіл і люди з низьким рівнем достатку", - сказав правоохоронець.

Він зазначив, що наведені ним статистичні дані значно перевищують аналогічні за минулий рік, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «На Житомирщині викрили банду, що незаконно вивозила людей за кордон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі