пʼятниця, 02 вересня 2022 07:18

Спецтема: Війна Росії проти України

На Харківщині ЗСУ ліквідували склад ворога разом з окупантами

На Харківщині ЗСУ ліквідували склад ворога разом з окупантами
На Харківському напрямку росіяни вели обстріли з танків, ствольної та реактивної артилерії. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

На Слобожанському напрямку російський противник веде бойові дії з метою недопущення втрати контролю над зайнятими рубежами та логістичними маршрутами у Харківській області.

Ворог намагається знайти слабкі місця у обороні українських військ та покращити тактичне положення, повідомили вранці 2 вересня в Генеральному штабі Збройних сил України. Противник намагається відновити логістичне забезпечення своїх військ.

"На Харківському напрямку росіяни обстрілювали з танків, ствольної та реактивної артилерії райони населених пунктів Уди, Руські Тишки, Черкаські Тишки, Питомник, Великі Проходи, Старий Салтів, Петрівка, Перемога, Дементіївка, Пришиб. Ворог завдав авіаційних ударів в районах населених пунктів Шестакове, Байрак, Руські Тишки та Веселе", – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія знову обстріляла Харків: відомі наслідки і місце "прильоту"

ЗСУ продовжують завдавати ударів по обʼєктах противника. У населеному пункті Новоосинівка Харківської області в результаті ефективного вогневого ураження Силами оборони в ніч проти 1 вересня ліквідували склад паливно-мастильних матеріалів противника. Кількість знищеної техніки та особового складу уточняється.

Швеція незабаром надасть Україні самохідні артилерійські установки Archer.

В рамках найбільшого пакету військової допомоги на $3 млрд, анонсованого 24 серпня, США нададуть Україні низку озброєнь, у тому числі – контрбатарейні радари.

Зараз ви читаєте новину «На Харківщині ЗСУ ліквідували склад ворога разом з окупантами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі