понеділок, 22 лютого 2010 16:59

На Євгенію Власову навели порчу (ФОТО)

Автор: Фото: Ольга Каменєва/Gazeta.ua
  Євгенія Власова та Максим Паперник
Євгенія Власова та Максим Паперник

Друзі Євгенії Власової вважають, що на неї наклали порчу.

Про це співачка розповіла кореспонденту Gazeta.ua у Палаці "Україна" перед церемонією нагородження "Найкрасивіші люди України 2009".

"Красивою бути важко. Я бачу, як іноді артисти з заздрістю дивляться один на одного. Але ж кожному своє. Це треба розуміти", - почала розмову співачка біля гардеробу, скидаючи з себе довгу білу шубу. Залишається у білій сукні до колін.

У Жені помітно відросло волосся. Півроку тому після операції Євгенія пройшла три курси хіміотерапії. Після цього почало випадати волосся і співачка поголила голову.

"Багато спеціалістів, які підтримували мене у період хвороби, казали, що мені наклали порчу, бо я красива. Але навіть коли мама казала мені: "Женю, тебе зглазили", я заперечувала. Знаю, що в житті щось то таке є, але найнадійніший метод боротьби з цим – не вірити у це", - розповіла співачка.

Після довгої перерви, пов"язаної з лікуванням, Євгенія почала повертатися на сцену.

"Шоу-бізнес не прощає пауз. Але я ложила на ці паузи. Життя одне. Не розумію зірок, які місяцями не бачать своїх дітей через гастролі. Я без своєї доньки не можу дня прожити. Не розумію, коли зірки йдуть по вулиці, замотавшись у щось і одягнувши окуляри на все обличчя. Я люблю коли мене впізнають. Обожнюю роздавати автографи у супермаркеті".

Власова поділилась своїм власним рецептом краси.

"Всім подружкам говорю, що справжня краса – природня. Я не зловживаю косметикою. Шкіра повинна дихати. Для цього сплю тільки з відчиненими вікнами. У мене велика квартира, не можу, коли у ній зачинені вікна. Навіть зимою ніс мерзне, але вікно не закриваю. Просто ховаюся під ковдру".

Зараз ви читаєте новину «На Євгенію Власову навели порчу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі