понеділок, 22 лютого 2010 14:25

Найкрасивішим українцем обрали Меладзе (ФОТО)
30

Андрій Кравчук
Фото: Фото: Ольга Каменєва/Gazeta.ua
Танцюрист Олександр Лещенко
Володимир Гришко
Фанатки дуету Дантеса і Олійника
Гурт Пара Нормальних
У столичному Палаці "Україна" відбулася 5-та церемонія нагородження "VIVA Найкрасивіші жінки України". Серед 50 номінантів найкрасивішими назвали співачку Настю Каменських і композитора Костянтина Меладзе.

"Тепер буду частіше голитися, - сміючись, розказав Меладзе кореспонденту Gazeta.ua після закінчення концерту. - Я ж то знаю, що мені цю премію дали не за зовнішність. Чоловіка прикрашають його справи".

Окрім статуеток, Меладзе і Каменських вручили путівку у Крим. "Як тільки потепліє, обов"язково разом туди поїдемо", - додав Меладзе. Він народився у грузинському місті Батумі, але має українське громадянство

Двічі "Найкрасивішою жінкою України" назвали співачку Тіну Кароль. 2008-го їй склав пару лідер "Студії Квартал-95" Володимир Зеленський, 2007-го - ведучий Савік Шустер. 2006-го найкрасивішими стали Наталія Могилевська та Олександр Шовковський, 2005-го - Ані Лорак і Святослав Вакарчук.

Зараз ви читаєте новину «Найкрасивішим українцем обрали Меладзе (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі