пʼятниця, 25 березня 2022 10:48

Спецтема: Війна Росії проти України

На Донеччині рашисти обстріляли з авіації мирне населення – 2 дітей загинуло

На Донеччині рашисти обстріляли з авіації мирне населення – 2 дітей загинуло
Ворог обстрілював мирне населення з авіації, реактивної системи залпового вогню "Град", артилерійської зброї. Фото: 24tv.ua

За добу рашисти обстріляли 8 населених пунктів на Донеччині. Внаслідок ударів пошкоджено щонайменше 21 цивільний об'єкт, серед яких житлові будинки, електромережа. Серед загиблих і поранених є діти.

Про це повідомляють в поліції Донецької області.

"Упродовж минулої доби найгарячішими точками Донеччини стали Маріуполь, Мар'їнка, Красногорівка, Авдіївка, Краматорськ, Новомихайлівка, Долина, Пришиб, - йдеться у повідомленні. - Внаслідок обстрілів двоє дітей загинули, троє травмовані. Ворог обстрілював мирне населення з авіації, реактивної системи залпового вогню "Град", артилерійської зброї".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ ефектно знищує російські танки та БТРи - відео

Вночі окупанти "градами" пошкодили три вулиці в Авдіївці. Через це сталися масові пожежі. Поліцейські відкрили кримінальні провадження за порушення законів і звичаїв війни та посягання на територіальну цілісність і недоторканість України.

26 добу Маріуполь перебуває у блокаді. Місто цілеспрямовано знищують російські окупанти. За час блокади, через безперервні обстріли, число вбитих обчислюється тисячами мирних людей, а поранених щонайменше утричі більше. Європейська рада закликала Росію гарантувати гуманітарні коридори та доставлення гуманітарної допомоги до Маріуполя на Донеччині та інших міст України, що перебувають облозі.

Зараз ви читаєте новину «На Донеччині рашисти обстріляли з авіації мирне населення – 2 дітей загинуло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі