вівторок, 06 липня 2010 10:20

На Дніпропетровщині через зливу загинула людина

На Дніпропетровщині через зливу загинула людина

Учора ввечері, 5 липня, у Дніпропетровській області у результаті погіршення погодних умов загинула людина, підтоплені десятки будинків.

За даними МНС, о 20:00 в результаті складних погодних умов (сильний дощ, шквалисті пориви вітру) в Дніпропетровську і смт. Васильківка сталося підтоплення 42 приватних житлових будинків, 8 квартир в комунальних двоповерхових житлових будинках і 102 присадибних ділянок.

У результаті падіння дерева на лінію електропередач одна людина загинула (1976 року народження) від ураження електричним струмом. Крім того, пошкоджено газопровід низького тиску (діаметр 57 мм.), в результаті чого без газопостачання залишилися два одноповерхові житлові будинки (23 абонента). З підтоплених будинків відселено дев'ять осіб.

У МНС також повідомили, що в ніч з 5 на 6 липня в результаті погіршення погодних умов (сильний дощ, шквалисті пориви вітру) та через спрацювання автоматики захисту ліній електропередачі знеструмлений 61 населений пункт у чотирьох областях: у Полтавській - 26, Київській - 14, Житомирській - 12, Чернігівській - 7, Донецькій - 2 населених пункти.

Нагадаємо, вчора повідомлялося про те, що в результаті зливових дощів опинилися затопленими вулиці в Луганську і Запоріжжі.

Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «На Дніпропетровщині через зливу загинула людина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі