вівторок, 02 червня 2009 13:27

На борту зниклого літака перебував принц Педро

На борту зниклого літака перебував принц Педро
На борту зниклого біля берегів Бразилії літака Airbus A330 авіакомпанії Air France знаходилися високопоставлені менеджери французького виробника шин Michelin, бразильського підрозділу одного з найбільших в Німеччині сталеливарних концернів ThyssenKrupp і бразильської гірничовидобувної компанії Vale.

В літаку, що слідував рейсом 447 з Ріо-де-Жанейро до Парижа, знаходилися 216 пасажирів з 32 країн і 12 членів екіпажу. Зокрема, є дані про те, що серед пасажирів літака був 61 француз, 58 бразильців і 26 німців. На борту літака знаходився і громадянин РФ.

Серед інших рейсом летів нащадок останнього бразильського монарха Педро II, принц Педро Луїш Орлеанський і Браганський.

Раніше представники бразильської авіакомпанії TAM заявили, що екіпаж одного з її літаків бачив полум"я на поверхні Атлантичного океану, проте команда морського судна, що проходило в цьому районі, інформацію не підтвердила. Пошуки зниклого літака продовжуватимуться весь сьогоднішній день, передає Reuters.

Зараз ви читаєте новину «На борту зниклого літака перебував принц Педро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі