вівторок, 25 червня 2024 09:10

Багато грошей і безперестанне везіння - чиє життя неймовірним чином зміниться на краще

Багато грошей і безперестанне везіння - чиє життя неймовірним чином зміниться на краще
Умійте використовувати вдалий збіг обставин, щоб покращити матеріальне становище. Фото: pixabay.com

25 червня швидко прийняті рішення будуть помилковими. Невдалий час для запуску нового бізнесу. Краще наведіть лад у справах.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Умійте використовувати вдалий збіг обставин, щоб покращити матеріальне становище, - говорить астрологиня. - Життя проходитиме повз вас, якщо ви поспішатимете цього дня. Непоступливість і зарозумілість обернеться проти вас. Будьте гнучкими. Легко йдіть на поступки і відмовляйтеся від участі в перегонах. Таланитиме поетам, художникам і філософам. Цього вівторка груба сила здатна лише руйнувати. Дипломатичність і толерантність дадуть кращий результат. Відкладіть покупку меблів. Важко буде знайти вдалий варіант. Не слід пересаджувати рослини та займатися консервацією. Краще відкладіть це до середи. Життя Тельців, Дів і Стрільців неймовірним чином зміниться на краще. На вас чекає багато грошей та безперестанне везіння".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Частіше посміхайтеся. Не шукайте приводу для гарного настрою. Насолоджуйтеся кожною хвилиною, проведеною в обіймах коханих.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Не розпочинайте нових стосунків, доки не порвете з попереднім партнером. Пильнуйте, коли купуєте акційний товар. Продавці підсовуватимуть продукти з вичерпаним терміном придатності.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Ваша матеріальна підтримка знадобиться рідним. Майте грошовий запас. Розпочинати ремонт не слід. Через брак коштів він триватиме довго. Важче буде порозумітися молодим парам. Будьте терплячими.

Рак (22 червня - 22 липня)

Вдалий день. Не беріть на себе додаткових фінансових обов'язків. Намагайтеся підвищити доходи. Уникайте штрафів.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Стережіться людей, які хочуть вас контролювати. Грошей обмаль. Але завдяки фантазії зумієте обійтися малою сумою, ні в чому собі не відмовляючи. Від середи варто боротися зі шкідливими звичками. Легко кинете палити.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Гроші надходитимуть невеликими сумами. Уникайте заборгованостей. Вчасно сплачуйте поточні рахунки. Не намагайтеся пристосувати коханих до вашого ритму життя. Це буде неприродньо для них. Готуйтеся до кромпромісів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фінансовий гороскоп на липень: ці чотири знаки заживуть, як мільйонери

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Зберегти гарний настрій навряд чи вдасться. Навколо багато тих, хто тішиться з ваших невдач. Якщо хочете щось відремонтувати, у сервісні центри звертайтеся після обіду.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

День принесе чимало несподіванок. Доля може пожартувати з вас. Траплятимуться події, від яких зарікалися. Поставтеся до цього мудро.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Гроші надходитимуть вчасно, але їх не вистачатиме. Ціни на продукти знову підуть вгору. Задумаєтеся, чи не час змінити роботу.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Постраждаєте через власну нерішучість. Досить відкладати побачення і переносити ділову зустріч із потенційним роботодавцем.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Гроші йтимуть до ваших рук. З вами захочуть співпрацювати ті, до кого раніше не наважувалися звернутися. Не вихваляйтеся своїми досягненнями. Нехай про вас говорять вчинки.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Не поспішайте підписувати документи, які покладуть перед вами на стіл вранці цього дні. Ризикуєте попасти в капкан. Утримайтеся від споживання спиртних напоїв. Напідпитку наробите того, про що шкодуватимете усе життя.

Астрологиня назвала один із найбільш вдалих тижнів літа і розповіла, у яких двох знаків все піде як по маслу.

Зараз ви читаєте новину «Багато грошей і безперестанне везіння - чиє життя неймовірним чином зміниться на краще». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі