вівторок, 28 травня 2024 18:55

Міноборони назвало свіжу статистику Резерву+. У застосунку з'явиться нова функція

Міноборони назвало свіжу статистику Резерву+. У застосунку з'явиться нова функція
У застосунку "Резерв+" вже оновили свої дані майже мільйон 170 тис. військовозобов'язаних. Фото: Facebook.com/MinistryofDefence.UA

Через мобільний застосунок "Резерв+" вже оновили свої персональні дані майже мільйон 170 тис. військовозобов'язаних громадян.

Про це повідомила заступниця міністра оборони з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Катерина Черногоренко, пише "Укрінформ".

"Наразі свої дані оновили понад один мільйон 250 тисяч військовозобов'язаних. З них майже 1 мільйон 170 тисяч зробили це через застосунок "Резерв+", - сказала Черногоренко.

"Також ми зараз знаходимося у процесі оновлення з боку Міністерства економіки даних про бронювання. І ми на системному рівні зробимо оновлення даних про бронювання. Люди, просто роблячи запит у "Резерв+", будуть бачити свій актуальний стан щодо бронювання", - заявила заступниця міністра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зайшли у Резерв+, а там - розшук: відповіді на шість поширених запитань про застосунок

"У ТЦК та СП оновили свої дані 48 тисяч наших громадян, в ЦНАПах - майже 68 тисяч оновлень. За кордоном свої дані оновили майже 15 тисяч військовозобов'язаних", - розповіла Чорногоренко.

Частина даних, які знаходяться у реєстрі "Оберіг" щодо військовозобов'язаних, потребують уточнення і звернення до ТЦК. Тому був розроблений ряд системних змін для того, щоб уникнути зайвих черг до ТЦК, також сказала заступниця міністра.

В Україні діють воєнний стан і загальна мобілізація військовозобов'язаних.

18 травня набув чинності закон про мобілізацію. До 16 липня усім військовозобов'язаним, призовникам та резервістам віком від 18 до 60 років необхідно оновити свої дані через застосунок Резерв+, у ЦНАПі чи в ТЦК, повідомило Міноборони.

Зараз ви читаєте новину «Міноборони назвало свіжу статистику Резерву+. У застосунку з'явиться нова функція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі