пʼятниця, 31 травня 2024 20:53

Міноборони дало розгорнуту статистику по Резерву+ і ще раз пояснило про розшук

Міноборони дало розгорнуту статистику по Резерву+ і ще раз пояснило про розшук
Вже понад 1, 225 млн військовозобов'язаних оновили дані у застосунку "Резерв+". Фото: Міністерство оборони

Найактивніше оновлюють дані у застосунку "Резерв+" військовозобов'язані у Києві, Київській області, Львівській та Одеській.

Найменше - у Сумській, Луганській і Донецькій областях. Про це повідомило Міністерство оборони, пише "Українська правда".

Станом на вечір 29 травня, у застосунку за допомогою BankID авторизувалися понад двох мільйонів разів, оновили свої дані більше 1, 225 млн військовозобов'язаних.

За кордоном дані оновили вже понад 16 тис. військовозобов'язаних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи може отримати штраф жінка - відповідь ТЦК

4% військовозобов'язаних, котрі оновили дані про себе через "Резерв+" мають статус "у розшуку".

Міноборони виправило помилки у реєстрі "Оберіг", тож частина військовозобов'язаних, які мали безпідставний статус "у розшуку" втратять його після оновлення, повідомляється.

"Якщо статус "у розшуку" не зник, то для з'ясування причин наявності цього статусу військовозобов'язаний має з'явитися до ТЦК та СП, в якому він стоїть на обліку", - сказали.

В Україні діють воєнний стан і загальна мобілізація військовозобов'язаних.

18 травня набув чинності закон про мобілізацію. До 16 липня усім військовозобов'язаним, призовникам та резервістам віком від 18 до 60 років необхідно оновити свої дані через застосунок Резерв+, у ЦНАПі чи в ТЦК, повідомило Міноборони.

Міністерство оборони дало відповіді на найбільш поширені запитання щодо застосунку Резерв+.

Зараз ви читаєте новину «Міноборони дало розгорнуту статистику по Резерву+ і ще раз пояснило про розшук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі