четвер, 12 лютого 2009 12:45

Міліція розігнала мітинг на Хрещатику

Міліція розігнала мітинг на Хрещатику

Представники правоохоронних органів розігнали мітингуючих з проїжджої частини Хрещатика. Наразі рух вулицею розблоковано.

За словами голови представництва Держкомпідприємництва в Києві Віталія Апостола, представників мітингуючих не пускають на сесію Київради. "Олесь Станіславович (Довгий) не впускає в Київраду і взагалі не хоче слухати вимоги", - відзначив він.

Раніше Довгий запропонував запросити в сесійний зал представників організацій, які мітингували під будівлею КМДА і на вул. Хрещатик.

Він також повідомив, що Київрада спочатку розгляне проект бюджету міста і програму соціально-економічного розвитку, після чого заслухає представників громадських організацій.

Як повідомлялося, близько 5 тисяч жителів Києва перекрили рух автомобілів Хрещатиком від вулиці Богдана Хмельницького до майдану Незалежності і пікетують мерію з вимогою знизити тарифи на житлово-комунальні послуги.

Крім того вони вимагають підвищити зарплати та зберегти надбавки, зберегти безкоштовну медицину.

В акції беруть участь представники Федерації профспілок України, бюджетники та представники політичних сил.

Серед пікетувальників також є представники автоперевізників, які, зі свого боку, просять столичну владу створити нормальні економічні умови для їхньої роботи.

В акції беруть участь люди різного віку, у тому числі студенти, які прийшли з табличками назв своїх навчальних закладів, а також члени профспілкових організацій та інші.

За матеріалами РБК-Україна, УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Міліція розігнала мітинг на Хрещатику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі