понеділок, 09 лютого 2009 14:51

Ющенко знову скасував укази Черновецького про підвищення тарифів

Ющенко знову скасував укази Черновецького про підвищення тарифів

Президент України Віктор Ющенко своїм Указом скасував розпорядження Київської міськдержадміністрації (КМДА) про підвищення тарифів на водопостачання, водовідведення і теплопостачання.

Про це йдеться у відповідному указі Ющенка, розміщеному на його сайті.

Так, скасуванню підлягає розпорядження Черновецького від 5 лютого 2009 року "Про затвердження тарифів на теплову енергію та встановлення, погодження тарифів на комунальні послуги з централізованого опалення і постачання холодної та гарячої води і водовідведення холодної та гарячої води для інших споживачів".

Скасуванню також підлягає розпорядження Черновецького від 5 лютого 2009 року "Про затвердження тарифів на теплову енергію та встановлення, погодження тарифів на комунальні послуги з централізованого опалення і постачання холодної та гарячої води і водовідведення холодної та гарячої води для бюджетних установ" у частині прирівняння підприємств, установ та організацій до бюджетних установ при застосуванні тарифів на теплоенергію, на компослуги і постачання холодної та гарячої води і водовідведення.

Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Нагадаємо, минулого тижня мер Києва Леонід Черновецький підписав нові розпорядження КМДА про підвищення тарифів на комунальні послуги для бюджетних і комерційних організацій. Згідно із новими розпорядженнями, для 427 столичних промислових підприємств встановлюються такі ж тарифи, як і для бюджетних організацій.

Також нагадаємо, що 3 лютого В.Ющенко своїм Указом N65/2009 скасував рішення голови КМДА Л.Черновецького "Про узгодження тарифів на комунальні послуги із централізованого постачання холодної води і водовідведення холодної і гарячої води для бюджетних установ та інших споживачів" N1780 і "Про затвердження тарифів на теплову енергію, встановлення і узгодження тарифів на комунальні послуги із централізованого опалення і постачання гарячої води для бюджетних установ та інших споживачів" N1780/1 від 25 грудня 2008 року.

Раніше Президент України скасував рішення Л.Черновецького про підвищення комунальних тарифів для юридичних осіб.

20 листопада В.Ющенко своїм Указом скасував три розпорядження голови КМДА від 30 жовтня 2008 року, якими було півищено тарифи на теплопостачання, водопостачання і водовідведення для бюджетних установ і суб"єктів господарювання. В.Ющенко двічі скасовував розпорядження КМДА щодо підвищення тарифів на ЖКП.

За матеріалами ЛIГАБiзнесIнформ
Зараз ви читаєте новину «Ющенко знову скасував укази Черновецького про підвищення тарифів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі