понеділок, 16 листопада 2009 09:53

Майно американського афериста Медоффа продали за мільйон доларів

Майно американського афериста Медоффа продали за мільйон доларів

Під час торгів майном, конфіскованим у американського фінансиста Бернарда Медоффа і його дружини, вдалося виручити майже мільйон доларів.

На аукціон, який був організований за участю служби судових приставів, виставили близько 200 лотів. Серед них діамантові сережки Рут Медофф, які були продані за 70 тисяч доларів, велику кількість годинників відомих марок, посуд, хутро та багато чого іншого.

Остаточна ціна багатьох лотів істотно перевищила стартову. Так, синю бейсбольну куртку з прізвищем колишнього власника помарачневими буквами оцінили в 500 доларів, а продали за 14500. Торги за письмовий набір почалися з 100 доларів, а завершилися на відмітці 2500. Набір ключок для гольфу, оцінений в 400 доларів, купили за 3600 доларів. А ціна дерев"яної качки перевищила попередню оцінку майже в 80 разів і склала 4750 доларів.

Розпродаж майна, що належало Медоффу, аукціонним домом Gaston & Sheehan Auctioneers викликала великий зацікавленість у публіки. Об"єм торгів склав 942 тисячі 650 доларів. Передбачається, що виручені гроші підуть на виплату компенсацій постраждалим від фінансової піраміди колишнього голови ради директорів Nasdaq.

У вересні з аукціону був проданий маєток Медоффа на Лонг-Айленді. Крім того, на торги виставлений його маєток в Палм-Біч, пентхаус на Манхеттені та інше нерухоме майно.

Нагадаємо, в червні 2009 року Медофф був визнаний винним в створенні найбільшої фінансової піраміди в історії США і засуджений до 150 років ув"язнення. 71-річний Медофф відбуває термін у в"язниці в Північній Кароліні. Його дружині жодних звинувачень пред"явлено не було, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Майно американського афериста Медоффа продали за мільйон доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі