середа, 31 березня 2010 12:47

Майкла Джексона привезли до лікарні живим

Майкла Джексона привезли до лікарні живим

За інформацією медичного працівника, який бачив тіло Майкла Джексона в день його смерті, співак був ще живий, коли його доставили в лікарню. Це означає, що смерть короля поп-музики наступила пізніше, ніж було оголошено раніше.

Раніше повідомлялося, що смерть Майкла Джексона була констатована 25 червня о 14:26 за місцевим часом (26 червня о 00:26 за київським часом). Медики, які примчалися до будинку Джексона в Лос-Анджелесі після екстреного виклику, знайшли його вже без дихання. Дорогою до медичного центру співака намагалися реанімувати, але до лікарні він був доставлений вже з повною зупинкою серця.

Однак 31 березня на сторінках британської газети The Sun з"явилася інформація про те, що один з лікарів госпіталю, в який привезли співака того дня, заявив, що у нього була зафіксована серцева діяльність.

Також повідомляється, що лікар зірки Конрад Мюррей перезапустив серце Джексона в його маєтку в Лос-Анджелесі та підтримував серцеву діяльність в машині "швидкої допомоги", що суперечить інформації тих людей, які знаходилися поряд зі співаком в його будинку.

Тим часом батько Майкла Джексона подає до суду на лікаря Конрада Мюррея, звинувачуючи його у вбивстві короля поп-музики. Кардіолог протягом останніх шести тижнів життя співака ввів йому стільки сильнодіючого препарату "Пропофол", що фактично прирік 50-річного виконавця на клінічну смерть. Таким чином дії лікаря рівносильні тяжкому вбивству другого ступеня, повідомив у вівторок адвокат ДжоДжексона - Брайан Оксман.

"Давати "Пропофол" щоночі протягом шести тижнів - це все одно що стріляти в скроню з пістолета "з шістьма патронами в шестизарядному барабані", - зазначив юрист.

За його словами, він сповістив адвокатів кардіолога про намір подати на нього до суду протягом 90 днів. Закони штату Каліфорнія вимагають вирішувати претензії сторін не пізніше 1 року з моменту смерті людини і повідомляти потенційного відповідача за 90 днів до настання цього терміну.

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «Майкла Джексона привезли до лікарні живим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі