вівторок, 18 грудня 2007 10:58

Майкл Джексон знову шокував всіх своєю зовнішністю (ФОТО)

Подібно до темного імператора з "Зоряних воєн", закутаний в чорний одяг і з капелюхом, що наповзає на очі, Майкл Джексон в минулий уїкенд вийшов в світ в Лас-Вегасі.

Ще зловісніший вигляд 49-річному колишньому поп-королю додавав розклеєний по всьому обличчю невідомо з якою метою пластир. Разом з своїми трьома дітьми Джексон зайшов в книжковий магазин Barnes & Noble.

Після багатократних операцій по освітленню шкіри співак має великі проблеми, він вимушений ховатися від сонця, оскільки процеси пігментації йдуть дуже активно. Хоча сам співак стверджує, що просто панічно боїться мікробів, бактерій і бруду, а його унікальне горло потребує постійного захисту у вигляді стерильної маски.

У 2004 році у Джексона почалися проблеми з носом, який став буквально відвалюватися. Тоді відеокамери, що відобразили Джексона під час свідчень на судовому процесі, коли він зняв маску, зробили кадри, які шокували всіх. Врятувати орган нюху вдалося тільки за допомогою тканини, які лікарі узяли з вуха Джексона, повідомляє TMZ.

Зараз ви читаєте новину «Майкл Джексон знову шокував всіх своєю зовнішністю (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі