середа, 01 січня 2020 16:35

КВК ніколи не обіграє КДБ: Соколова розкритикувала новорічну промову Зеленського

КВК ніколи не обіграє КДБ: Соколова розкритикувала новорічну промову Зеленського
Яніна Соколова про промову президента. Фото: Facebook.

Українська журналістка та телеведуча Яніна Соколова у Facebook прокоментувала новорічне звернення президента України Зеленського.

"Війну з Росією, Володимир Зеленський, можна закінчити у два способи. 1 — виграти, 2 — програти. Наївна гра у "ми всє за мір" зі взаємними привітаннями з новим роком — це прикрий Ваш суїцид. КВК ніколи не обіграє КДБ. Я зараз суто про рівень стратегії. Чи Ви думаєте, що Вам вдасться задобрити, а потім хоп — і перехитрити сусіда? Ну… Путін не Юзік. Нємножка іной псіхатіп і мізки. Він розуміє тільки позицію сили. Заграванням Ви тільки ганьбите себе і країну, 13 тис. громадян якої цей пан ганебно вбив", — написала Соколова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олег Сенцов привітав українців із Новим роком та Днем народження Бандери

Соколова сказала, що країну об'єднує "не бумажка і асфальт", а "спільна національна ідея, самоідентифікація, боротьба з ворогом, який калічить та знищує наших солдат, розуміння ходу власної історії, категоричність до будь-якого зазіхання на все українське всередині та ззовні, цінність мови і культури, особистостей, які змінили хід історії у боротьбі за незалежність та суверенність".

Тимчасовий повірений у справах Сполучених Штатів Америки в Україні Вільям Тейлор записав відеозвернення до українців. Його прощальна промова опублікована в Twitter посольства США в Україні. Він покидає Україну 2 січня.

Зараз ви читаєте новину «КВК ніколи не обіграє КДБ: Соколова розкритикувала новорічну промову Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі