субота, 30 травня 2015 21:25

"Кумівства не буде": Саакашвілі каже, що візьметься за масштабні кадрові ротації в керівництві Одещини

"Кумівства не буде": Саакашвілі каже, що візьметься за масштабні кадрові ротації в керівництві Одещини
Михаїл Саакашвілі/Фото: facebook.com/SaakashviliMikheil

Голова Одеської обласної державної адміністрації Михеїл Саакашвілі має намір повністю оновити керівництво регіону. Про це він заявив сьогодні журналістами, після офіційного вступу на посаду, передає УНІАН.

За його словами, він отримав згоду президента Петра Порошенка на кардинальні зміни у керівному складі області.

"Прошу одеситів, а населення вважаю своїм основним начальником, дати мені шанс на перетворення. Зокрема, на залучення на керівні посади молодих людей, яких будемо залучати через відкриті конкурси", - сказав Саакашвілі.

Він акцентував, що пріоритет буде відданий достойним, чесним і професійним людям.

За його словами, потрібні нові обличчя, нові ініціативи, необхідно зробити все для залучення в регіон не тільки значної кількості туристів, а й багатьох інвесторів.

"Ми також будемо жорстко контролювати витрачання бюджетних коштів", - сказав новий голова ОДА, уточнивши, що саме в цій сфері є безліч лазівок для зловживань.

Крім того, Саакашвілі в числі пріоритетів своєї діяльності в найближчій перспективі називає наведення порядку в роботі місцевої митниці, зазначивши, що отримав на це "мандат" від президента України. Саакашвілі наголосив, що "кумівства не буде".

Раніше повідомлялося, що Саакашвілі пообіцяв першим ділом взятися за одеські дороги.

Нагадаємо, сьогодні Петро Порошенко представив нового губернатора Одещини Михеїла Саакашвілі.

Зараз ви читаєте новину «"Кумівства не буде": Саакашвілі каже, що візьметься за масштабні кадрові ротації в керівництві Одещини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі