субота, 11 березня 2023 18:03

Спецтема: Війна Росії проти України

Кулеба жорстко пройшовся по топменеджерах "Оскару" за відмову Зеленському у виступі

Кулеба жорстко пройшовся по топменеджерах "Оскару" за відмову Зеленському у виступі
Голова МЗС України Дмитро Кулеба розкритикував організаторів "Оскара", які відмовили президенту Володимиру Зеленському виступити зі зверненням під час церемонії. Фото: МЗС

Голова МЗС України Дмитро Кулеба розкритикував організаторів "Оскара", які відмовили президенту Володимиру Зеленському виступити зі зверненням під час церемонії.

Кулеба назвав топменеджерів і продюсерів кіноіндустрії лицемірами. Про це він заявив у коментарі Bild.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Третьої світової війни не буде" - Зеленський підкорив потужною промовою на кінопремії

"Я думаю, якщо "На західному фронті все тихо" отримає "Оскар" за найкращий іноземний фільм, тоді як президент Зеленський, який воює, очолює країну, веде найбільшу війну в Європі з часів Другої світової війни, не виступаючи на "Оскарі", ви не знайдете кращого прикладу лицемірства топменеджерів і продюсерів кіноіндустрії", – сказав Кулеба.

Американська академія кіномистецтв другий рік поспіль відмовила президенту України Володимиру Зеленському в можливості звернутися до американської аудиторії в межах церемонії "Оскар".

Зеленський хотів виступити в недільній телепередачі, але отримав відмову. Про це повідомило видання Variety.

В минулому році українському президенту дозволили виступити на врученні премій "Греммі" і "Золотий глобус", а також на Каннському і Берлінському кінофестивалях.

Зараз ви читаєте новину «Кулеба жорстко пройшовся по топменеджерах "Оскару" за відмову Зеленському у виступі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі