середа, 18 вересня 2024 09:11

Коридор затемнень: скільки триватиме і на кого вплине найбільше

Коридор затемнень: скільки триватиме і на кого вплине найбільше
Сезон затемнень триватиме до 2 жовтня. Фото: pixabay.com

18 вересня о 5.35 спостерігатимемо місячне затемнення. У цей час руйнуватимуться міфи, оголиться правда.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Легко буде здолати шкідливі звички і попрощатися з людьми, які роблять ваше життя нестерпним, - говорить астрологиня. - Обидва місячні затемнення вплинуть на успіхи українського війська. Ворог зазнаватиме поразки і отримає по заслузі. Важко проходитимуть подорожі та відрядження, переговори та навчання. Багатьом захочеться змінити рід діяльності. Не поспішайте робити це у сезон затемнень, бо дуже швидко пошкодуєте про своє рішення. Затемнення найбільше вплине на Дів, Риб, Близнюків і Стрільців. Відмовтеся від покупки нерухомості, одруження, оформленням спадку і підписання договорів. Розпочинається сезон затемнень, який триватиме до 2 жовтня, коли відбудеться Сонячне затемнення".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Оточіть себе однодумцями. Навіть у найважчі хвилини пам'ятайте, що ви сильні та незламні. Цього тижня доля усміхнеться відважним.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Багато планів не вдасться втілити у життя. Можете пережити одразу кілька розчарувань. Не обговорюйте своїх коханих і сімейні негаразди зі знайомими.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Гарно піде торгівля. Вдасться заробити більше, ніж за попередній місяць. Не будьте нав'язливими, не забувайте про етику. Годі контролювати родичів і друзів.

Рак (22 червня - 22 липня)

Не сидітимете на місці, хотітиметься бути комусь корисним. Не варто розпочинати пошук партнера в інтернеті. Розчаруєтеся вже на першому побаченні.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Більше часу присвятіть родині. Наведіть порядок у домі. Відвідайте літніх родичів. Переговори перенесіть на кінець тижня. Зараз з кимось домовитися не вдасться.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Дозвольте долі повести вас правильним шляхом. Гарно піде торгівля. У голову приходитимуть геніальні ідеї. Занотовуйте думки та плани.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місячне затемнення 2024: які чотири знаки здобудуть успіх та стануть по-справжньому щасливі

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Мало що вдаватиметься, та це не привід опускати руки. Краще підіть додому раніше. Розвантажити голову допоможе генеральне прибирання у домі.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Силою доведеться добиватися того, що раніше вдавалося легко. Навчіться правильно реагувати на критику. Прислухайтеся і вчіться на помилках. Це допоможе згодом стати успішним.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Операції з нерухомістю краще перенести. Не варто відкривати нові банківські рахунки. У ваших руках звичайні речі перетворяться на шедеври. Творіть красу у своєму домі.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Кожна незавершена справа любить тишу. Чим менше про ваші плани знатимуть інші, тим більше всього вдасться зробити вам.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Ви бачитимете перспективи і матимете вдосталь сил, аби впливати на події. Не поспішайте, коли приймаєте важливі рішення. Добре обдумуйте кожен свій крок.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Часто діятимете наосліп. Якщо хочете чогось досягти, думайте на кілька кроків вперед. Не спішіть щось комусь доводити. За день ризикуєте наробити помилок більше, ніж за попередній місяць.

У вересні вдаватиметься абсолютно все. Щодня надходитимуть нові пропозиції. Кращого моменту годі чекати. Астрологиня назвала знаки, яким світить нова робота, високі заробітки та кар'єрний ріст.

Зараз ви читаєте новину «Коридор затемнень: скільки триватиме і на кого вплине найбільше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі