вівторок, 13 вересня 2022 06:00

Кому зірки пророкують фінансовий успіх і безтурботний тиждень – гороскоп на 13 вересня

Кому зірки пророкують фінансовий успіх і безтурботний тиждень – гороскоп на 13 вересня
Не вірте пліткам. Ігноруйте погрози. Робіть те, що задумали. Фото: pixabay.com

13 вересня утримайтеся від доленосних рішень. Ризикуєте нашкодити собі. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"У багатьох з'явиться тривожність, загостряться страхи, – каже астрологиня. – Дратівливість і занепокоєність призведуть до втрати сну. Потурбуйтеся про старших людей. Вони почуватимуться самотніми та покинутими. Бажання встигнути якнайбільше зробити навряд чи дасть результат. Плани змінюватимуться щохвилини. Не вірте пліткам. Ігноруйте погрози. Робіть те, що задумали. Зірки пророкують фінансовий успіх Овнам, Терезам і Скорпіонам. Безтурботний тиждень чекає на Риб і Тельців".

Овен

Не варто купувати комп'ютери та смартфони. Придбана техніка швидко вийде з ладу. Атмосфера вдома залежатиме від вас. Витягуйте коханих і дітей на прогулянку чи пікнік.

Телець

Зміна роботи не піде на користь вашому гаманцю. Помітите, що віддалилися від дітей. Вони багато що приховуватимуть. Повернути довіру буде непросто.

Близнюки

Захочеться щось змінити у зовнішності. Не варто проколювати вуха і робити татуювання. Здивуйте коханих маленьким сюрпризом після важкого робочого дня.

Рак

Прислухайтеся до порад батьків та молодших родичів. Не варто збільшувати заборгованість. Вчасно повертайте кредит. Не ставте коханих перед вибором. Його зроблять не на вашу користь.

Лев

Забракне часу переробити все. Не плануйте багато. Кар'єрні успіхи відійдуть на другий план. Пам'ятайте про батьківські обов'язки. Не перекладайте догляд за дітьми на родичів.

Діва

Шопінг плануйте на вечір. Придбаєте одяг і взуття на зиму за приємними цінами. Показуйте коханим свої почуття. Дотримуйтеся обіцянок. Головний біль спричинятимуть запахи фарби і лаку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Києва аномально рано прийшла метеорологічна осінь

Терези

Вас усюди супроводжує успіх. Не засмучуйтеся через неприємності. Знаходитимете оригінальні способи вирішення фінансових проблем. Залучайте бартер.

Скорпіон

Усі навколо будуть непосидючі і дратівливі. Ви нестимете спокій у колектив. Інтуїція не підведе. Добре працюватиметься лікарям і психологам.

Стрілець

Не дозволяйте людям умовити вас робити те, чого ви не хотіли. Гроші надходять невеликими частинами. Нагадає про себе харчова алергія. Краще відмовитися від меду, моркви, червоних ягід чи цитрусових.

Козеріг

Перенесіть на наступний тиждень важливі переговори. Рішення, яких досягнете зараз, вас не задовольнятимуть. Вдалий час для переїзду до коханих. На вас чекає поповнення у родині.

Водолій

Запросіть коханих на побачення. Оминайте любовні авантюри. Замість задоволення отримаєте скандал.

Риби

Знайдете спосіб повноцінно реалізувати себе. Довіряйте інтуїції більше, ніж логіці. Це тиждень збору врожаю. Можуть повернути старий борг.

Зима 2022–2023 в Україні обіцяє бути ще теплішою, ніж у попередні роки.

Зараз ви читаєте новину «Кому зірки пророкують фінансовий успіх і безтурботний тиждень – гороскоп на 13 вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі