вівторок, 26 липня 2011 16:53

Князь Монако подав до суду на французький журнал

Князь Монако подав до суду на французький журнал

???Князь Монако Альбер II і його дружина княгиня Шарлен подали в суд на французьке щотижневе видання L'Express. Молода сім'я збирається залучити журнал до відповідальності за публікацію недостовірної інформації. Як повідомляє Agence France-Presse, відповідні документи, підписані князем і княгинею, були передані до суду міста Нантер в понеділок, 25 липня.

За словами Тьєррі Лакоста, адвоката князя, в документах пара звинувачує L'Express у втручанні в особисте життя та розповсюдженні некоректних відомостей про стосунки князя та його дружини. Коли суд прийме претензії подружжя до розгляду та коли відбудеться слухання в справі про втручання в особисте життя князя й княгині, не уточнюється.

Представники видання поки що не прокоментували рішення Альбера II і Шарлен Уітсток.
L'Express опублікував статтю, присвячену особистому життю князя та його обраниці, незадовго до одруження пари. У замітці йшлося про те, що Шарлен Уітсток спробувала втекти від свого майбутнього чоловіка та полетіти в рідну ПАР, однак була затримана перед вильотом літака з Монако.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Від князя Монако двічі втікала наречена

У журналі стверджувалося, що Уітсток вирішила розірвати стосунки з князем Альбером II після того, як дізналася, що в нього може бути ще одна позашлюбна дитина (всього в князя двоє дітей від різних жінок, з якими він не був одружений).

Незабаром після появи цієї публікації багато інших видань з посиланням на L'Express передрукували матеріал і повідомили про розлад між Альбером II і його коханої. Однак після весілля чутки про конфлікт спростували представники влади Монако, батько Уітсток і юристи пари.

53-річний князь Монако одружився на 33-річній Шарлен Уітсток 1 липня 2011. Після весільних урочистостей молодята вирушили у весільну подорож в ПАР, але відпочивали окремо одне від одного, що стало приводом до появи нової хвилі пліток про відсутність згоди між подружжям. Самі Альбер II і Шарлен воліють не коментувати подібні припущення.

Зараз ви читаєте новину «Князь Монако подав до суду на французький журнал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі