вівторок, 12 липня 2011 09:34

Князь і княгиня Монако провели медовий місяць в різних готелях

Князь і княгиня Монако провели медовий місяць в різних готелях

Медовий місяць князя і княгині Монако був дуже коротким. Їм довелося дуже швидко виїхати з ПАР, рідної країни нареченої, бо Альберу належало пройти ДНК-експертизу. Нагадаємо, що перед самим весіллям Альбера і Шарлін "спливла" інформація про те, що у князя є ще одна позашлюбна дитина, - крім тих двох, яких він уже визнав своїми.

Як повідомляють цілком авторитетні видання ПАР, в "медовому вік-енді" не було зовсім нічого романтичного. Днем 53-річний Альбер і його 33-річна дружина разом з'являлися на публіці, а ввечері ... роз'їжджалися по різних готелям, які знаходяться на відстані 10 миль один від одного.

"Молодята повинні були провести в Південній Африці казковий медовий місяць, - пише газета City Press, - але княгиня Шарлін спала одна, за 16 кілометрів від свого чоловіка".

Передбачалося, що наречені зупиняться в готелі Oyster Box неподалік Дурбану. Альбер забронював двоповерховий президентський номер з басейном, мармуровою ванною та видом на Індійський океан. Але насправді, Шарлін ночувала одна, в куди менш розкішному номері.

"Представники Oyster Box підтвердили, що княгиня спала одна, а її чоловік зупинився в готелі "Хілтон" в Дурбані. Вони приїхали на зустріч з президентом Джейкобом Зумою в одній машині, але поїхали в різних ... - нагнітають південноафриканські журналісти. - Але мабуть, найжахливіше - це фотографії подружжя в момент поцілунку. Шарлін відвернулася, і князю Альберу довелося чмокнути її в щоку. Весь цей час Шарлін виглядала нещасною, майже не посміхалася. Справжня радість з'явилася на її обличчі тільки один раз - коли її обняв архієпископ Десмонд Туту".

Зараз ви читаєте новину «Князь і княгиня Монако провели медовий місяць в різних готелях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі