четвер, 29 жовтня 2009 09:34

Київська мерія роздасть сьогодні 100 земельних ділянок

Київська мерія роздасть сьогодні 100 земельних ділянок

Під час сьогоднішнього засідання Київради депутати планують розглянути близько 100 земельних питань.

Відповідно до порядку денного, запланована передача і продаж ділянок як фізичним, так і юридичним особам.

Серед іншого, Київрада планує передати земельну ділянку для будівництва, експлуатації і обслуговування індивідуального гаража на вул. Мельникова, 12 у Шевченківському районі столиці першому заступнику РНБО України Степану Гавришу.

Також планується передача земельної ділянки для реставрації і пристосування пам"ятника архітектури національного значення, обслуговування і експлуатації майнового комплексу з об"єктами соціальної інфраструктури на Андріївському спуску, 15 у Подільському районі столиці компанії "Транзнешнл Рісорз, Л.Л.С". Як раніше заявляв голова фракції БЮТ в Київраді Тетяна Меліхова, внаслідок цього у так званому "Замку Річарда" можуть з"явитися бутики, ресторани або сауна.

Водночас, за словами керівника Шевченківського району столиці Віктора Пилипишина, в порядок денний сьогоднішнього засідання внесені майже всі земельні питання - всього 55 питань - заблоковані опозиційними депутатами 13 жовтня. Таким чином, упевнений політик, влада намагається закінчити те, що не вдалося зробити два тижні тому.

Серед інших питань - затвердження Концепції організації, створення і будівництва комплексу "Центр сучасного мистецтва" на Володимирському спуску, 2; внесення змін до бюджету Києва; звіт тимчасової контрольної комісії Київради з питань перевірки законності надбудови по вул. Десятинній, 13 і внесення змін до Правил благоустрою Києва.

Цікаво, що знято з порядку денного питання про виплату мерові Києва Леонідові Черновецькому надбавки за вислугу років. Проте, не виключено, що воно буде внесене "з голосу".

Нагадаємо, за даними опозиції, під час засідань Київради 13 і 14 жовтня депутати мали намір розглянути безпрецедентну кількість земельних питань. Однак, це зробити не вдалося.

За матеріалом ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «Київська мерія роздасть сьогодні 100 земельних ділянок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі