субота, 20 вересня 2008 19:36

Кількість жертв теракту в Ісламабаді збільшилася до 52

Щонайменше 52 людини загинули при вибуху в готелі Marriott в Ісламабаді, столиці Пакистану, повідомляє телеканал CNN. Кількість загиблих може збільшитися, оскільки будівлю готелю охоплено вогнем, і рятувальники не можуть дістатися деяких приміщень.

За повідомленням агентства AP, яке посилається на заяву представників поліції Пакистану, більше 40 людей стали жертвами теракту.

Вибух стався півтори годин тому, і був надзвичайно сильним. За даними кореспондента ВВС News, вибухом знищений практично весь фасад готелю. Вогнем охоплено близько двох третин будинку. Рятувальники виносять з приміщень Marriott поранених і тіла загиблих.

Готель, що зазнав атаки, розташований неподалік урядових будівель і дипломатичних місій. Поки ніхто не взяв на себе відповідальності за вибух.

Теракт міг був виконаний смертником, який керував автомобілем з вибухівкою і врізався в загорожу перед готелем. У готелі Marriott в Ісламабаді зупиняються багато іноземців, оскільки він добре охороняється.

2007 року терористи вже здійснювали атаки на готель, нагадує Лента.ру. Тоді від вибуху загинула одна людина.

Зараз ви читаєте новину «Кількість жертв теракту в Ісламабаді збільшилася до 52». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі