четвер, 04 квітня 2024 16:51

Спецтема: Війна Росії проти України

Карлсон зробив заяву щодо інтерв'ю із Зеленським та назвав українців невдячними

Карлсон зробив заяву щодо інтерв'ю із Зеленським та назвав українців невдячними
Американський журналіст Такер Карлсон стверджує, що кілька разів надсилав запит до президента України Володимира Зеленського з проханням про інтерв'ю. Фото: скріншот

Американський проросійський журналіст Такер Карлсон стверджує, що кілька разів надсилав запит до президента України Володимира Зеленського з проханням про інтерв'ю.

Український лідер начебто проігнорував його. Про це Карлсон сказав у відео в соцмережі X (Twitter).

У ньому журналіст розповідає про пакет допомоги Україні, який розглядають у нижній палаті американського парламенту - Палаті представників.

За його словами, спікер Майк Джонсон "ставить пріоритети України вище за пріоритети Сполучених Штатів", коли пропонує винести на голосування законопроєкт про надання допомоги іноземним державам, із яких 60 млрд доларів призначаються для України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Найтупіша річ, яку я коли-небудь чув" - Карлсон висловився про слова Путіна

"Ми надішлемо ці 60 мільярдів Україні - можливо, як позику. Не те щоб хтось, звичайно, сподівався на те, що Україна поверне ці кошти або буде вдячною за ці гроші. Зараз вони невдячні", - сказав Карлсон.

Він також заявив, що запрошував Джонсона прийти й пояснити, чому він виступає за надсилання Україні цього пакета, щоб "оплатити пенсії українських чиновників та фінансувати приречену війну". Спікер Палати представників начебто не відповів на пропозицію Карлсона.

"Ми також надсилали багато запитів щодо інтерв'ю самому Зеленському, щоб він пояснив свою позицію. Звичайно ж, він теж проігнорував їх", - заявив американський журналіст.

У ніч на 9 лютого американський пропагандист Такер Карлсон випустив двогодинне інтерв'ю з російським диктатором Володимиром Путіним.

Скандальний колишній ведучий Fox News обіцяв поставити диктатору "гострі запитання". Для чого спеціально прилетів у Москву. Натомість Путін дві години повторював свої брехливі тези про війну проти України.

Зараз ви читаєте новину «Карлсон зробив заяву щодо інтерв'ю із Зеленським та назвав українців невдячними». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі