середа, 28 лютого 2024 17:47

"Найтупіша річ, яку я коли-небудь чув" - Карлсон висловився про слова Путіна

"Найтупіша річ, яку я коли-небудь чув" - Карлсон висловився про слова Путіна
Такер Карлсон заявив, що йому не подобається очорнення України. Фото: ТАСС

Американський публіцист Такер Карлсон розповів про своє інтерв'ю з президентом Росії Володимиром Путіним.

Намагання Путіна виправдати вторгнення в Україну "денацифікацією" він назвав "найтупішої річчю" і намаганням назвати українців "злом". Сказав про це у подкасті американського журналіста Лекса Фрідмана

"Це найтупіша річ, яку я коли-небудь чув. Я так і не зрозумів, що це означає. "Денацифікація?" - сказав Карлсон.

Йому нібито не сподобалося намагання Путіна очорнити Україну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Карлсон довів справжню ціль Путіна: The Washington Post про інтерв'ю диктатора

"Річ у тому, що "нацизм", чим би він не був, є поняттям, невіддільним від німецького народу. Це був націоналістичний рух у Німеччині. Я сам антинацист. Але не існує ніякого нацистського руху у 2024 році. Називати їх нацистами, це якось дуже по-дитячому", - заявив публіцист.

Карлсон сказав, що під час розмови з Путіним у нього склалося враження, що той справді вірить у засилля неонацистів в Україні.

У ніч на 9 лютого американський пропагандист Такер Карлсон випустив двогодинне інтерв'ю з російським диктатором Володимиром Путіним.

Скандальний колишній ведучий Fox News обіцяв поставити диктатору "гострі запитання". Для чого спеціально прилетів у Москву. Натомість Путін дві години повторював свої брехливі тези про війну проти України.

Зараз ви читаєте новину «"Найтупіша річ, яку я коли-небудь чув" - Карлсон висловився про слова Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі