пʼятниця, 01 квітня 2022 14:48

Спецтема: Війна Росії проти України

"Кадирівці ні на що не здатні": російський офіцер спецпризначення

"Кадирівці ні на що не здатні": російський офіцер спецпризначення
Чеченці добре живуть за рахунок урізання прибутків росіян Фото: Укрінформ

Розвіяли міф про "страшних" вояків-кадирівців. "Тік-ток армія Кадирова" здатна лише катувати та вбивати цивільних і виконували роль загороджувальних загонів для російських солдат.

У перехопленій українською розвідкою телефонній розмові офіцер ГРУ ГШ РФ не приховує свою зневагу до кадирівців.

За його словами, чеченці-кадирівці вважають себе домінантною нацією відносно росіян. Не хочуть воювати за Росію, тікаючи з поля бою, підставляючи та прирікаючи на смерть російських військовослужбовців.

Чеченці добре живуть за рахунок урізання прибутків росіян. Вони потрібні путінському режиму лише для придушення потенційних протестів проти кремля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Маріупольський" ролик із Кадировим зняли в Росії - РНБО

За словами офіцера ГРУ, кадирівці тікають з поля бою, бо їм є що втрачати. Їхнє матеріальне становище значно краще ні ж в росіян.

Українці за допомогою технічних засобів розвідки та агентурних ресурсів стежать за кадирівськими бойовиками, які воюють на території України. "У нас в Чечні є багато інформаторів. Як тільки Кадиров починає готувати якусь операцію, ми швидко дізнаємося про це від наших агентів. Коли почалася війна, Росія зазнала багато втрат. При цьому більшість з окупантів навіть не встигла дістатися до Києва", - розповів генерал. "Росіяни - боягузи, бо вони бомбардували та обстрілювали наших мирних людей, наші лікарні, наші театри та пологові будинки", - сказав Буданов. Серед завдань української воєнної розвідки - організація партизанського руху у тилу противника. Генерал сказав, що це "дуже велика кількість людей" і зауважив: "Скоро настане весна, наші ліси зазеленіють, а для агресора відкриється справжнє пекло".

Зараз ви читаєте новину «"Кадирівці ні на що не здатні": російський офіцер спецпризначення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі