понеділок, 01 жовтня 2007 10:26

Ізраїльські лікарі не допомогли Абдулову (ФОТО)

Олександр Абдулов сьогодні повинен пройти повторне обстеження в одній із столичних клінік - лікарі наполягають на негайному продовженні лікування, оскільки, за їх словами, стан актора критичний.

У цій лікарні прямо говорять, що поїздка артиста до Ізраїлю виявилася малоефективною: "Лікування в ізраїльському госпіталі для онкохворих не принесло очікуваних результатів і здоров"ю Олександра Гавриловича ніяк не допомогло. Можна з упевненістю сказати, що лікарі "Іхілова" Абдулова недообстежили. Олександру Гавриловичеві, наприклад, необхідна консультація невропатолога. Пухлини лімфовузлів мають неприємну тенденцію - вони дають метастази в центральну нервову систему. А чим це може загрожувати хворому - пояснювати, я вважаю, нікому не потрібно. Актора лікували по досить стандартній схемі, практично не використовуючи сучасні досягнення медичної науки у галузі боротьби з раком".

У Ізраїлі Олександру Гавриловичу проводили лікарську терапію. Крім цього, щонеділі він отримував невисокі дози платини. Це дієвий, але досить небезпечний метод хіміотерапії. Деякі фахівці вважають, що Абдулову потрібно було видаляти основний осередок ураження - в легені - ще на тій стадії, коли операція була можлива.

Поки питання про дату і місце проведення операції залишається відкритим – доти, поки актор не пройде повторне обстеження. Як говорять медики, зараз ясно тільки одне: Абдулову життєво необхідні професійна турбота, новітня апаратура і висококласні фахівці. Якщо буде потрібно, до Москви можуть запросити і доктора Річарда Клаузнера - лікаря ізраїльської клініки, у якій лікували артиста.

Вивчивши історію хвороби російського артиста, Клаузнер, послугами якого користується навіть Президент США Джордж Буш-молодший, висловив готовність оперувати знаменитого пацієнта.

Користуючись тимчасовою перервою у  лікуванні, Олександр Абдулов проводить весь свій вільний час з родиною - дружиною Юлією і 6-місячною дочкою Женею. Першу добу, проведену у Москві після тривалої відсутності за кордоном, артист не залишав межі своєї столичної квартири.

Абдулова відвідав Марк Захаров. Було помітно, що Марк Анатолійович йшов на зустріч із старим другом і учнем у відмінному настрої, проте вже за 15 - 20 хвилин він вийшов на вулицю в пригніченому стані, сів у машину сумно думаючи про щось.

Сам Олександр Гаврилович з сімейством виїхав на свою дачу у близькому Підмосков"ї. По дорозі артист помітно нервував через багатокілометрові пробки. Вихідні актор провів у своєму заміському будинку, уникаючи контактів із зовнішнім світом. Знайомі і колеги прагнуть не стомлювати хворого своєю присутністю. Навіть найближчий друг артиста Леонід Ярмольник пробув у гостях у Олександра Гавриловича менше години, після чого повернувся до Москви, пише "Твой День".

Зараз ви читаєте новину «Ізраїльські лікарі не допомогли Абдулову (ФОТО) ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі