вівторок, 25 вересня 2007 11:16

Олександр Абдулов розвіяв численні чутки про своє здоров"я

Народний артист Росії Олександр Абдулов, хворий на рак легенів, зараз знаходиться на лікуванні в ізраїльській клініці і, можливо, скоро повернеться до Москви на час перерви між курсами терапії. У інтерв"ю телеканалу "Вести" артист розвіяв численні чутки про своє здоров"я і звернувся до глядачів, щоб особисто повідомити їм про своє самопочуття. "Знаєте, за останній час накопичилася така кількість космічної інформації про мою долю, що я взагалі не хотів нічого говорити, тому що й так на вас виливається така кількість проблем, негативної інформації, ще зайву краплю негативу кидати на вас не хотів", – сказав Абдулов.

Актор наголосив, що звик переживати важкі моменти свого життя сам, у крайньому випадку – зі своїми близькими.

Також Олександр Абдулов сказав, що йому особливо приємно, що люди дуже близько до серця взяли те, що з ним сталося. "Я сподівався, я вірив у те, що я потрібний цій країні, що я щось означаю в цій країні. Але що стільки людей бажають мені добра, щиро бажають мені добра, я не чекав", – говорить артист. Він подякував глядачам за їхню любов.

"І ви знаєте, я думаю, все буде добре. Я вірю в це, – сказав насамкінець Абдулов. – Як казав Юрій Володимирович Нікулін, мій улюблений клоун, коли його питали про Мухтара, – "Він постарається". Я постараюся!"

Зараз ви читаєте новину «Олександр Абдулов розвіяв численні чутки про своє здоров"я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі