понеділок, 24 березня 2008 12:11

Іван Ургант привіз свою вагітну дружину в пологовий будинок (ФОТО)

 
В суботу близько 11 годин вечора популярний телеведучий Іван Ургант доставив свою дружину Наталію Кікнадзе в одну з елітних клінік Москви.

Дружина Урганта знаходиться на дев"ятому місяці вагітності і найближчим часом збирається стати мамою. Подружжя було схвильоване і спішно попрямували прямо в приймальне відділення. З цим медичним центром вони заздалегідь уклали контракт, і лікарі чекали їх приїзду. Медики оглянули дружину шоумена, зробили їй УЗІ. Весь цей час Іван був поряд і підтримував кохану.

Приблизно через дві години, коли обстеження завершилося, Наталію помістили у відділення патології на збереження. Переконавшись, що дружина знаходиться під контролем досвідчених фахівців, Ургант сів в свій "Порше Кайен" і виїхав. Але ненадовго. Вранці він знову з"явився в клініці, привіз всі необхідні речі своєї коханої.

Нагадаємо, що Іван з Наталією таємно одружилися в грудні минулого року. Про цю подію шоумен не розповів навіть найближчим друзям. Поспішність весілля Ургант пояснював тим, що Кікнадзе вагітна, повідомляє "Твой ДЕНЬ".

Зараз ви читаєте новину «Іван Ургант привіз свою вагітну дружину в пологовий будинок (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі