четвер, 23 жовтня 2008 08:47

Інвалід забив до смерті милицею перехожого у відповідь на зауваження

Прокуратура Заволзького району Ульяновська заарештувала ульяновського інваліда, який сталевою ортопедичною ключкою забив випадкового перехожого, повідомив співробітник прокуратури.

"Прокурором Заволзького району Ульяновська підтримано клопотання слідчих органів про арешт жителя обласного центру, що позбавив життя людини в ході випадкової сварки", - розповів співбесідник.

Житель Ульяновська, що мав інвалідність, ортопедичною ключкою (милицею) завдав множинних ударів в різні частини тіла випадковому перехожому за зроблене в його адресу зауваження, уточнюється в повідомленні прокуратури.

В результаті чоловік був доставлений в реанімацію Центральної міської клінічної лікарні, де через десять хвилин помер, не дивлячись на своєчасно надану медичну допомогу, повідомляє "РІА "Новости".

Порушена кримінальна справа по статті 111 УК РФ (умисне спричинення тяжкої шкоди здоров"ю, що призвело смерть постраждалого), максимальне покарання по якій 15 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Інвалід забив до смерті милицею перехожого у відповідь на зауваження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі