середа, 06 вересня 2023 06:00

Хто відчує себе по-справжньому щасливим - гороскоп на 6 вересня

Хто відчує себе по-справжньому щасливим - гороскоп на 6 вересня
Тіло потребуватиме руху. Більше гуляйте, займайтеся спортом. Фото: pixabay.com

6 вересня отримаєте кілька повідомлень, які приємно здивують і додадуть впевненості у завтрашньому дні. Будьте уважні до всього, що відбувається навколо. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Особливо цінним буде уміння вчасно змовчати, - говорить астрологиня. – Не поспішайте висловлювати свою думку. Уникайте суперечок. Не розповсюджуйте пліток. Виходьте з дому у справах заздалегідь. Можливі затримки в дорозі. Усе важливе робіть самі. Не варто користуватися послугами помічників чи посередників. Через непорозуміння вони принесуть вам збитки. Романтичні стосунки цієї доби перевірятимуться на міцність. Намагайтеся не згадувати колишніх негараздів. Не слід довіряти обіцянкам. Слова цього дня важитимуть небагато. Тіло потребуватиме руху. Більше гуляйте, займайтеся спортом. По-справжньому щасливими себе відчують Діви, Овни, Стрільці і Козороги".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Заробітки зростають. Не упускайте можливості заощадити частину доходу. Вам щаститиме на цікаві пропозиції. Вдасться знайти нове житло на оренду за вигідною ціною.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Не гайте часу на пусті балачки. Це не принесете вам користі, але відволіче від робочого процесу. Замість фаст-фуду на обід поїжте супу. Це покращить роботу шлунку. Відчуєте себе бадьорим. Не зловживайте кавою та енергетиками.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Це найбільш несприятливий день тижня. Зведіть витрати до мінімуму. Не варто йти до шефа з проханням про підвищення заробітку. Краще провести цей час наодинці. Тоді вдасться прожити добу без сварок.

Рак (22 червня – 22 липня)

Випадковості у цей день не буде. Сприймайте збіг обставин як дарунок долі. Наближаються кардинальні зміни в особистому житті. Відкрийте своє серце новому знайомому. Прийміть запрошення на побачення.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Відчуєте себе піднесено. З гарним настроєм приступайте до справ і помітите, як легко вирішуватимуться раніше непідйомні питання.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Довірте розв'язання своїх фінансових проблем компетентним людям. Ваші зусилля виявляться марними. Забудьте про дрібні недоліки своїх партнерів. Придивіться уважніше до їхніх переваг. З новою силою закохаєтеся у чоловіків і дружин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не пропустіть перше велике свято вересня: коли Різдво Пресвятої Богородиці за новим календарем

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Ви можете переоцінити власні фінансові можливості. Не давайте обіцянок підтримати когось матеріально. Виставляти на продаж свої речі не слід. Особливо автомобілі та смартфони.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Грошей вистачатиме на все необхідне. Зачекайте з великими покупками. Якість придбаних речей виявиться сумнівною. Усі цього дня захочуть поділитися з вами своїми секретами. Через це згаєте багато часу, але набудете цінного досвіду.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Більшість вільного часу присвятите своєму хобі. Не варто на весь день зникати у гаражі і проводити час біля власного авто. Не забувайте, що вдома вас чекають кохані люди.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

На особливо наполегливих чекають справжні відкриття. Задовольняйте свою цікавість. Але стежте за рухом ваших коштів. Цього дня можна викинути багато грошей на вітер.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Не носіть у гаманці великої суми. Гроші швидко спливатимуть. Свідомо стримуйте бажання придбати ще одну дрібничку. Не давайте оточуючим приводу скористатися вашими слабкостями.

Риби (21 лютого – 20 березня)

День прийняття розумних рішень і впровадження перспективних проектів. Більше часу присвятіть роботі. Не дозволяйте оточуючим відволікати вас від справ. Вдасться добре заробити.

Тиждень з 4 по 10 вересня буде багатим на підказки. Прислухайтеся до порад, переймайте досвід колег, навчайтеся і націлюйтеся на результат. Астрологиня назвала чотири знаки, які почуватимуться найкраще.

Зараз ви читаєте новину «Хто відчує себе по-справжньому щасливим - гороскоп на 6 вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі