середа, 21 травня 2008 13:21

Хто увійшов до першої групи фіналістів Євробачення

Хто увійшов до першої групи фіналістів Євробачення
У Бєлграді у вівторок увечері завершився перший півфінал музичного конкурсу "Євробачення", повідомляє офіційний сайт конкурсу. У фінал змагання потрапили Росія, яку цього року представляє Діма Білан, а також Греція, Румунія, Боснія і Герцеговина, Фінляндія, Ізраїль, Азербайджан, Вірменія, Польща і Норвегія.

Всього в півфіналі брали участь представники 19 держав, дев`ять переможців кваліфікації визначалися шляхом голосування телеглядачів, а ще одного учасника фіналу визначило спеціальне жюрі.

За такою ж схемою пройде другий півфінал, який відбудеться 22 травня.

Фінал "Євробачення" пройде у суботу 24 травня в Белграді. Всього в ньому візьмуть участь 25 країн, по десять переможців півфіналів і п`ять країн, що отримали право брати участь у фіналі без проходження кваліфікації, – Іспанія, Німеччина, Франція, Велика Британія і Сербія.

Згідно з даними голосування, проведеного телеканалом ВВС, найбільш серйозні шанси на перемогу мають Швеція, Україна, Швейцарія, Сербія і Росія, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Хто увійшов до першої групи фіналістів Євробачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі