четвер, 26 травня 2022 18:00

Спецтема: Війна Росії проти України

"Херсон буде звільнений. Швидше, ніж хтось може собі уявити" - Подоляк

"Херсон буде звільнений. Швидше, ніж хтось може собі уявити" - Подоляк
Михайло Подоляк запевнив, що південь України звільнять швидко. Фото: East News

Радник голови Офіса президента Михайло Подоляк заявив, що Росія намагається сформувати в мешканців тимчасово захоплених територій на півдні думку про те, що Україна їх покинула, а "русский мир" прийшов надовго.

Однак, за його словами, це неправда. Про це написав у Telegram.

"Повна маячня. Маємо класичну російську психологічну операцію: викликати почуття смутку й великої образи покинутих, а потім конвертувати це в гнів ображених", - запевнив Подоляк.

За його словами, зараз вся політико-дипломатична машина працює на те, щоб держава отримала достатню кількість зброї для звільнення громадян на тимчасово захоплених територіях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін наказав роздавати російські паспорти у Запорізькій і Херсонській областях

Водночас військова машина працює на стримання агресивного наступу ворога на сході країни. Він зазначив, що Кремль кидає в бій "все, що має".

Подоляк наголосив, що південь України звільнять, коли Росія виснажиться та втратить наступальний потенціал, а наша країна накопичить достатньо сил.

"Це не питання одного дня чи місяця, але й не питання року. Український прапор знову майорітиме над Херсоном. Не завтра, але швидше, ніж хтось може собі уявити", - пообіцяв він.

Росія будує вже третю лінію оборони на тимчасово захопленому окупантами півдні України. Перегрупування російських військ на Херсонщині та в окупованих районах Запорізької області свідчить про намір Росії закріпитися на цих територіях.

Зараз ви читаєте новину «"Херсон буде звільнений. Швидше, ніж хтось може собі уявити" - Подоляк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі