неділя, 27 лютого 2022 20:28

Спецтема: Війна Росії проти України

Харківщина: Мер Куп'янська здав місто російським окупантам

Харківщина: Мер Куп'янська здав місто російським окупантам
На сторінці Куп'янської міської ради у Facebook повідомили, що "міський голова провів перемовини з військовими Російської Федерації". Фото: facebook.com/kuprada

На Харківщині міський голова Куп'янська Геннадій Мацегора здав місто російському агресору. Про це повідомляє видання "Сегодня" у Телеграмі.

"Мер Куп'янська на Харківщині здав місто агресору! Звати його Геннадій Мацегора. ОПЗЖ", - йдеться у повідомленні.

На сторінці Куп'янської міської ради у Facebook повідомили, що "міський голова провів перемовини з військовими Російської Федерації, які вже зайшли на Куп'янську територію".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ворог не змусить здати Київ та піде у відомому напрямку" - Резніков та Зеленський

"Зараз вони переміщуються містом у супроводі працівників відділу поліції.Як заявили представники РФ, їх цікавить виключно громадський порядок. Збройних Сил України на території нашої громади немає", - написали на сторінці. Під постом багато обурених коментарів.

Також з'явилася інфомрація, що мер віддав комунальну техніку і окупанти зараз окопуються, зміцнюють свої позиції, а він розселює їх у гуртожитках.

Легендарний український пілот, якого прозвали "Привидом Києва", збив 10 російських літаків, повідомляє Служба безпеки України.

За дні загарбницької війни РФ в Україні було знищено 27 російських літаків, 26 гелікоптерів, 146 танків, 706 БТРів. Протягом минулої доби українська авіація перехопила штурмовики і транспортні літаки противника над Києвом. Військово-Морські Сили зірвали висадку морського десанта у Чорноморській оперативній зоні.

Зараз ви читаєте новину «Харківщина: Мер Куп'янська здав місто російським окупантам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі