вівторок, 07 липня 2020 07:00

Гороскоп на 7 липня: чого не можна робити у цей день

Гороскоп на 7 липня: чого не можна робити у цей день
Романи, які розпочнуться цього дня, будуть яскравими, але швидкоплинними. Фото: pixabay.com

7 липня – багатий на несподіванки день. Доведеться часто змінювати плани і відмовитися від задуманого. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Не бажано братися за кілька справ водночас, - говорить астролог. – Можливості уваги і пам'яті – поки обмежені. Романи, які розпочнуться цього дня, будуть яскравими, але швидкоплинними. Під час вибору покупки не зосереджуйтеся на зовнішньому блиску. Добре перевіряйте її функціональні можливості. Не давайте оточуючим приводу скористатися вашими слабкостями. Не піддавайте розголосу родинні проблеми. Цього дня не бажано купувати одяг, обирати новий телефон, експериментувати з екзотичною кухнею. Відмовтеся від страв, що подразнюють слизову шлунку. Не провокуйте появи виразкових процесів. Пийте чаї із цілющих трав".

Овен

Це найбільш несприятливий день тижня. Зведіть витрати до мінімуму. Не варто йти до шефа з проханням про підвищення заробітку.

Телець

Покращення матеріального становища не очікується. Ваші зусилля виявляться марними. Можливі дрібні втрати у вигляді переплати за надані послуги.

Близнюки

Коштів вистачатиме на все необхідне. Надлишку грошей не буде. Зачекайте з великими покупками. Якість придбаних речей не задовольнятиме вас.

Рак

Без грошей ви не залишатиметеся. Не прагніть швидкого заробітку. Ваша економіка може постраждати від невдалих спроб. Хай усе йде у звичному порядку.

Лев

Серйозних змін у сфері фінансів не очікується. Не слід наймати на роботу нових працівників і займатися переоснащенням професійного обладнання.

Діва

Після здійснення невідкладних виплат на руках залишиться невелика сума. Доведеться жити в економному режимі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні відзначають Івана Купала: традиції і заборони

Терези

Фінансові розрахунки виявляться неправильними. Приймати швидкі рішення про розподіл наявних коштів небезпечно. Звертайтеся за порадами до досвідчених людей.

Скорпіон

Ви можете переоцінити власні фінансові можливості. Не давайте обіцянок надати комусь матеріальної підтримки. Виставляти у продаж свої речі не слід.

Стрілець

Не носіть у гаманці великої суми. Гроші швидко спливатимуть. Свідомо стримуйте бажання придбати ще якусь дрібничку.

Козеріг

Очікувані гроші прийдуть вчасно. Додаткового підробітку не буде. Не слід купувати офісну техніку та комп'ютери. Є висока вірогідність придбати пошкоджені речі.

Водолій

До приходу основного заробітку доведеться ще трохи зачекати. Перегляньте список запланованих покупок. Бажано його суттєво зменшити.

Риби

Рівень доходів залишатиметься без змін. Не упускайте можливості додатково заробити. Вам поталанить із цікавими пропозиціями, але не в азартних іграх.

Астролог розповіла, що принесе тиждень з 6 по 12 липня і на кого чекають неймовірні зміни у житті.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 7 липня: чого не можна робити у цей день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі