неділя, 05 липня 2020 20:00

Гороскоп на 6-12 липня: кого життя заставить дивуватися

Гороскоп на 6-12 липня: кого життя заставить дивуватися
Якщо хочете пережити цей час без втрат і помилок, переключіться з інтелектуальної праці на фізичну. Фото: pixabay.com

Протягом тижня з 6 по 12 липня загостряться проблеми, які назріли за пів року. Прислухайтеся до думки старших родичів. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Часто спалахуватимуть суперечки між мрійниками і тими, хто працює, добре зваживши кожен свій крок, - говорить астролог. – Близнюків, Скорпіонів і Дів життя заставить дивуватися і сумніватися. Бізнес, який започаткують цього тижня, існуватиме від сили кілька місяців. Якщо хочете пережити цей час без втрат і помилок, переключіться з інтелектуальної праці на фізичну. У вихідні розгоряться мексиканські пристрасті. Зберігайте вірність коханим".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Обережно ставтеся до реклами та обіцянок. Вас затягуватимуть до співпраці авантюристи й аферисти. Почуватиметеся використаним. Не поспішайте приймати рішення.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Це час планування і виправлення помилок. Використовуйте свої зв'язки, аби запобігти скруті і оминути проблеми. Вас підтримають ті, кому самі допомагали не раз.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Застій дратуватиме. Не приймайте радикальних рішень, не лякайтеся ситуації, що склалася. Безвихідь мине вже на вихідних. Послухайте аудіокнигу, перегляньте цікавий серіал.

Рак (22 червня – 22 липня)

Кожен наступний день здаватиметься гіршим за попередній. Дійте поволі. Гроші йдуть у ваш гаманець. Думати, де їх заробити, не доведеться. Пропозицій із працевлаштування буде вдосталь.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Намагатиметеся контролювати дітей та онуків. Через це виникне конфлікт між поколіннями. Важко буде знайти золоту середину. Довіртеся долі і своїм чадам.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Застій у справах дратуватиме. Здасться, що весь час рухалися у неправильному напрямі. Раптом ніби прозрієте. Не можна звільнятися чи кидати справи, які вели роками. Сприйміть цей час як виклик долі. Скоро все зміниться на краще.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українка розповіла, скільки можна заробляти у США

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Чим повільніше рухатиметеся до своєї мети, тим швидше її досягнете. Ваш девіз: тихіше їдеш – далі будеш. Гроші йтимуть до кишені, але їх все одне не вистачатиме. Зачекайте.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Життя штовхатиме до активних дій. Намагайтеся якомога більше часу присвятити роботі. Слідкуйте за курсом валют. Дратуватиме непунктуальність коханих. Замість того, щоб сваритися, візьміть на себе частину їхньої роботи по дому.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Не допускайте марнотратства. Не все вирішують грошима. Щоб довести коханим свої почуття, достатньо кількох слів. Не дорікайте родичам. Їм зараз теж непереливки. Краще допоможіть здолати внутрішню тривожність.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Ви не готові до чогось нового. Погано сприйматимете переїзд, нову роботу, гостей на своєму порозі. Конфліктуватимете за будь-якої нагоди. Не дозволяйте песимістичним думкам псувати ваше життя. Довіряйте собі та людям навколо.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Спостерігатимете, як усі навколо метушаться і сваряться. Не втручайтеся у чужі конфлікти, не повчайте друзів. Укріплюйте існуючі стосунки. Нічого хорошого не принесуть пригоди на сайті знайомств. Бережіть тих, хто вже поруч.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Покладіться на інтуїцію. Завдяки їй залишитеся осторонь негараздів, які вирують навколо. Використайте нагоду покращити матеріальне становище. Виявляйте більше ініціативи у роботі і вона буде гідно оцінена.

4-5 липня більшість очікувань не виправдаються. Відмовтеся від частини планів у вихідні. Намагайтеся нікуди не поспішати. Звільніть вечори для теплої бесіди з приємними людьми.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 6-12 липня: кого життя заставить дивуватися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі