середа, 05 лютого 2020 07:00

Гороскоп на 5 лютого: астролог зробила пікантний прогноз

Гороскоп на 5 лютого: астролог зробила пікантний прогноз
Вирощуйте квіти. Пересаджуйте рослини. Створюйте затишок в оселі. Фото: astrozodiac.net

5 лютого не приховуйте своїх бажань. Ваша сексуальність причарує коханих. Але для початку інтимних стосунків цей день не найкращий. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Вирощуйте квіти. Пересаджуйте рослини, - говорить астролог. - Вони матимуть здорове і міцне коріння. Створюйте затишок в оселі. Робіть знайомим подарунки, виготовлені власноруч. У цей день бажано менше говорити. Смачними вдаватимуться страви, які приготуєте для себе та рідних. Триває період підвищеного травматизму. Поводьтеся обережно біля вогню. Дотримуйтеся правил безпеки".

Овен

Яскравих подій у сфері фінансів не очікується. Не витрачайте грошей після заходу сонця. Вечірній похід по крамницях не буде вдалим.

Телець

Добрий час для працевлаштування. Детально обговоріть з шефом умови фінансування вашої праці. Прагніть підвищення рівня життя.

Близнюки

Вдалий день. Не гайте часу. Працюйте і заробляйте. Без грошей ви не залишитеся. Фінансові проблеми потроху відступатимуть.

Рак

Гроші не переводитимуться у кишені. Намагайтеся мислити стратегічно. Зараз вам необхідно свідомо йти на певні витрати заради майбутніх прибутків.

Лев

Нові фінансові проекти будуть вельми успішними. Виявляйте ініціативу. Вона буде підтримана колегами і керівництвом. Гроші самі йтимуть до рук.

Діва

Гроші надходитимуть, та не затримуватимуться у ваших руках. Майже весь заробіток одразу йтиме на сплату невідкладних рахунків. Проте дефіциту фінансів не буде.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лютий не лютує: в Україні масово розквітають підсніжники

Терези

Грошей не вистачатиме. Давно очікувані кошти не надійдуть і цього дня. Боржники не поспішатимуть вчасно розрахуватися з вами.

Скорпіон

Розмір доходів не задовольнятиме вас. Для забезпечення щоденних потреб необхідні будуть додаткові кошти. Шукайте підробітку.

Стрілець

Прибутки надходитимуть невеликими сумами. Цього вистачатиме для забезпечення ваших потреб. Ще й залишиться для придбання презентів близьким.

Козеріг

Важливі фінансові операції заплануйте на другу половину дня. Гроші надходитимуть із затримкою.

Водолій

Будьте уважними під час проведення розрахунків. З вас спробують стягнути зайві гроші. Відстоюйте свої фінансові інтереси.

Риби

Заробити вагому суму не вдасться. Фінансовий потік поступово зменшуватиметься. Знизьте рівень своїх потреб.

Тиждень з 3 по 9 лютого сприяє сильним і здібним. Науковці мають шанс зробити неймовірні відкриття. Багато хто не доведе справи до кінця, бо процес цікавитиме більше за результат.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 5 лютого: астролог зробила пікантний прогноз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі