понеділок, 03 лютого 2020 07:00

Гороскоп 3-9 лютого: які зміни принесе цей тиждень

Гороскоп 3-9 лютого: які зміни принесе цей тиждень
Місяць росте. Енергії буде вдосталь. Кортітиме пригод. Фото: astrozodiac.net

Тиждень з 3 по 9 лютого – це час винахідників. Люди такого навигадують, що згодом самі дивуватимуться. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Тиждень принесе зміни на краще, - говорить астролог. – Місяць росте. Енергії буде вдосталь. Кортітиме пригод. Тиждень сприяє сильним і здібним. Науковці мають шанс зробити неймовірні відкриття. Багато хто не доведе справи до кінця, бо процес цікавитиме більше за результат. Деякі технічні і мистецькі винаходи так і залишаться у чернетках. Розвантажте вихідні. У неділю Місяць буде вповні. Висипайтеся вдосталь".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Грошей – вдосталь. Вирушайте у магазин зі списком покупок, якщо не хочете витратити усе. Стережіться службових романів, бо життя може піти шкереберть.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Вас спробують переманити до себе конкуренти. Заробітню плату обіцятимуть велику, але ваші права будуть обмежені. Не погоджуйтеся на перехід, якщо серце підказує, що краще лишити все, як є.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Доведеться серйозно корегувати свої плани і багато від чого відмовлятися. Легко закохуватиметеся. Через це вчасно не помітите, що новий знайомий не відповідає вашим уявленням про нього.

Рак (22 червня – 22 липня)

Здобудете те, чого бажаєте, якщо прислухаєтеся до інтуїції. Переговори, презентації, співбесіди і перші побачення плануйте на четвер і пятницю. У ці дні продемонструєте свої найкращі якості. Не дратуйте вуличних тварин.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Доведеться когось прийняти чи прихистити. З'являться нові люди на вашому порозі. Діти знайомитимуть зі своїми партнерами, заявлятимуть про готовність одружитися. Не гальмуйте цих змін, якщо не хочете ускладнити стосунки з близькими.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Це тиждень несподіванок. Те, що планували зробити спокійно, доведеться виконати швидко. Побачите свої сильні і слабкі сторони, а також недосконалість ваших фінансових розрахунків. Зі шлюбом краще зачекати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "В Україні мали бути морози. Куди ділися - загадка" - народний синоптик

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Самовпевненість нашкодить. Не поспішайте контролювати усе, що відбувається навколо вас. Стежте за змінами і підлаштовуйтеся під них. Не женіться за надприбутками. Краще синиця в руках, ніж журавель в небі.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не зможете розкритися сповна. Ще один тиждень варто потерпіти. Зосередьтеся на стосунках, а не професійних завданнях. Відволіктися від роботи допоможе генеральне прибирання.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Навколо буде чимало ваших прихильників. Працюйте на перспективу. Думайте над більш ефективними способами заробітку. Закладіть фундамент справ, які дадуть гарні заробітки восени і взимку.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Зросте список претензій від коханих. Це призведе до відчуження, якщо до всього ставитиметеся серйозно. Краще просто пожартувати над неприємностями, які спіткали вас обох. Вам підсилу здолати усе пліч-о-пліч.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Зменшити відтік коштів не вдасться, тому треба активно працювати і більше заробляти. Не купуйте житла, побутової техніки, смартфонів та одягу. Збільшується внутрішня тривожність. Почуватиметеся виснаженими навіть після сну. Попийте заспокійливе.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Легко здобудете те, чого не вистачало раніше. Не варто зволікати. Це буде серйозний прорив уперед. Не опустіть свого шансу. Грошей буде замало, але ви зробите усе, щоб заробітки зросли.

Синоптики розповіли, чим здивує погода у лютому.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп 3-9 лютого: які зміни принесе цей тиждень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі