понеділок, 04 травня 2020 07:00

Гороскоп на 4 травня: як зробити цей день успішним

Гороскоп на 4 травня: як зробити цей день успішним
Ввечері добре засвоюватиметься нова інформація. Розпочинайте новий курс навчальних занять. Фото: pixabay.com

До полудня 4 травня не слід домовлятися про важливі речі. Мало хто дотримуватиметься обіцянок. Більшість домовленостей буде порушено. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"По можливості відкладіть службові поїздки. Своєї мети навряд чи досягнете, - говорить астролог. – Щоб зробити цей день успішним, займіться саморозвитком. Ввечері добре засвоюватиметься нова інформація. Розпочинайте новий курс навчальних занять. Не дозволяйте знайомим втручатися у ваші особисті справи. Вони лише збільшать відстань між вами й коханими. Розберіться з власними проблемами самі. Причиною виникнення неприємної розмови стануть матеріальні претензії партнерів. Вони не безпідставні. Зважте на всі аргументи. Займіться відновленням рухливості суглобів після перенесених травм. Розпочніть день з гімнастики. Розвивайте гнучкість хребта".

Овен

Незавершені колись справи треба довести до ладу. Це призведе до зайвих витрат. Тому придбання нових речей краще відкласти.

Телець

Нехай справи йдуть у звичному руслі. Не вкладайте гроші у нові проекти. Вони будуть збитковими. Орендоване у цей день приміщення не окупить своєї вартості.

Близнюки

Купувати меблі чи інші предмети інтер'єру не час. Їхня якість не задовольнить ваших вимог. Не варто також виставляти на продаж свої речі.

Рак

Заробітки надійдуть увечері. Доведеться трохи зачекати. Господарюйте економно. Можете розраховувати на підтримку близьких людей.

Лев

Нарікати на скруту не доведеться. Проте зароблені кошти потраплятимуть до ваших рук невеликими частинами. Не відмовляйтеся від участі у благодійних проектах.

Діва

Удача не буде супроводжувати вас у фінансових справах. Тож не слід брати участі у ризикованих проектах. Зменшуйте кількість витрат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зливи та спека: травень здивує примхами погоди

Терези

Стануть у пригоді колись заощаджені гроші. Вони допоможуть безболісно пережити період малих доходів. Купуйте книги.

Скорпіон

Не беріть на себе спонсорських обіцянок. Ваш бюджет не дозволить планувати додаткові витрати. Відкладіть придбання комп'ютерної техніки.

Стрілець

Очікується середній рівень прибутку. Вкладати гроші в переоснащення комп'ютерів не слід. Нові програми принесуть більше шкоди, ніж користі.

Козеріг

Рівень доходів різко знижується. Відкладіть вирішення майнових питань до кінця тижня. Проведіть ревізію своєї бухгалтерії.

Водолій

Гаманець помітно спорожніє. Прибутки не виправдають ваших сподівань. Не допускайте зростання заборгованості. Добре зважуйте свої фінансові кроки.

Риби

У вашому розпорядженні обмежена сума грошей. Але її вистачить до наступного надходження фінансів. Не плануйте на цей час проведення виставок і презентацій.

Тиждень з 4 по 10 травня запам'ятається випробуваннями та перевіркою стосунків на вірність.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 4 травня: як зробити цей день успішним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі