неділя, 03 травня 2020 20:00

Гороскоп на 4-10 травня: які зміни готує цей тиждень

Гороскоп на 4-10 травня: які зміни готує цей тиждень
Стежте за зміною курсу валют і коливанням цін. Розробляйте нову фінансову стратегію. Фото: pixabay.com

Тиждень з 4 по 10 травня запам'ятається випробуваннями та перевіркою стосунків на вірність. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"У четвер на небі буде повня. У людей підвищується тиск, бракуватиме терпіння, - говорить астролог. - Набридне сидіти вдома. Грошей залишилося обмаль. Доведеться економити, а відмовляти собі багато хто не звик. Переслідуватиме бажання пришвидшити події. Та робота все рівно стоятиме на місці. Перепони виводитимуть із себе. Стримуйте бажання посваритися. Перший тиждень травня приготує чимало змін. Тиждень випробовує на порядність. Стежте за зміною курсу валют і коливанням цін. Розробляйте нову фінансову стратегію. Комусь доведеться змінити сімейний стан, комусь – місце роботи та проживання".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Маєте вдосталь сил та енергії, аби багато чого змінити. Зростає конкуренція у колективі. Віддалена робота цьому не пересторога. Колеги помічатимуть чужі помилки і битимуть по слабких місцях один одного.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Бракуватиме натхнення, аби досягти бажаного. Часто переконуватимете себе, що від дечого краще відмовитися. Сил та завзяття - обмаль. Плануйте зробити тільки те, що вкрай необхідно.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Не поспішайте щось змінити тут і зараз. Робота у шаленому темпі спровокує безсоння. Результат залежатиме не стільки від вас, як від наполегливості команди. Зберігайте недоторканими заощадження.

Рак (22 червня – 22 липня)

Нові знайомі спробують нагнітати атмосферу у вашому домі. Не обіцяйте друзям і колегам допомогти викрутитися зі складної ситуації. У самих справ буде вдосталь. Позичати комусь чи у когось гроші не слід.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Дійте обачно. Найближчим часом ситуація має змінитися на краще. Досить мірятися успіхами з коханими. Пам'ятайте: конкуренція вдома і на роботі – не одне і те саме. Це негативно вплине на інтимну сферу вашого життя.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Ви залежите від настрою своїх покровителів. Покажіть усе, на що здатні. Подбайте про надійне збереження своїх заробітків. Попереду непрості два місяці. Розкошувати зарано.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 2-3 травня: які сюрпризи готують перші вихідні місяця

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Ваш зоряний час попереду. Зараз важко буде дотриматися слова. Зачекайте з пропозицією руки і серця. Не ображайтеся на різкі висловлювання батьків та коханих. Їм теж час від часу уривається терпець.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Ви сильні, самовпевнені і вперті. Справи йтимуть краще, ніж попереднього тижня. Тому зберіть усю волю в кулак і рішуче рухайтеся вперед. Керівництво затримуватиме виплату зарплатні. Не панікуйте. До вихідних отримаєте зароблене.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Спокійно реагуватимете на те, що все навколо загальмувало. Багато хто набиватиметься вам у друзі. Довіряйте, але перевіряйте. Грошей стає менше. Скоротіть список витрат.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

На шляху до здійснення ваших планів стануть серйозні проблеми. Зараз за все доведеться сплатити сторицею. Якщо чинили добро, готуйтеся до подарунків долі. Якщо тиснули на когось, не дивуйтеся, що тепер життя тиснутиме на вас.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Зумієте зробити те, що не вдавалося раніше. Будьте вірні своєму захопленню. Зараз ви здатні домовитися навіть із тими, з ким раніше не було про що говорити. Кінець тижня принесе гарні заробітки.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Поруч знаходитимуться люди, які нав'язуватимуть свою думку і вчитимуть жити. Дослухайтеся, але приймайте рішення самостійно. Не дозволяйте собі зневіритися у власних силах.

Країну накриють сильні дощі з грозами та невелике похолодання.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 4-10 травня: які зміни готує цей тиждень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі