понеділок, 31 січня 2022 07:00

Гороскоп на 31 січня: як завершиться для українців один із найскладніших місяців у році

Гороскоп на 31 січня: як завершиться для українців один із найскладніших місяців у році
Позбавтеся шкідливих звичок і обтяжуючих знайомств. Не варто розпочинати нові справи. Фото: pixabay.com

31 січня - переддень молодика. По можливості відкладіть подорожі та службові поїздки. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Головний біль і загальна розгубленість будуть супроводжувати людей протягом доби, - говорить астрологиня. – Це вкрай невдалий для розумової діяльності час. Виходьте з дому у справах заздалегідь. Добрий час для руйнування чогось. Позбавтеся шкідливих звичок і обтяжуючих знайомств. Не варто розпочинати нові справи. Телефон не замовкатиме. Двері вашого дому не зачинятимуться. Спілкування з вашими партнерами прагнутимуть багато людей. Ви почуватиметеся забутими. Один із найскладніших місяців у році скоро залишиться позаду. У лютому справи підуть краще".

Овен

Гаманець помітно спорожніє. Прибутки не виправдають ваших сподівань. Не допускайте зростання заборгованості. Добре зважуйте свої фінансові кроки.

Телець

Удача не буде супроводжувати вас у фінансових справах. Гроші даватимуться в результаті копіткої праці. Зменшуйте кількість витрат.

Близнюки

У вашому розпорядженні обмежена сума грошей. Але її вистачить до наступного надходження фінансів. Не плануйте на цей час проведення виставок і презентацій.

Рак

Не беріть на себе відповідальність за колективні гроші. У разі нестачі певної суми вам доведеться розраховуватися з власної кишені.

Лев

Деякий час до одержання основного заробітку доведеться зачекати. Господарюйте економно. Можете розраховувати на підтримку близьких людей.

Діва

День дрібних втрат. Не залишайте без нагляду свої речі. Купувати меблі чи інші предмети інтер'єру не час. Їхня якість не задовольнить ваших вимог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптики розповіли, яку погоду чекати киянам у лютому

Терези

Стануть у пригоді колись заощаджені гроші. Вони допоможуть безболісно пережити період низьких доходів. Купуйте книги.

Скорпіон

Рівень доходів різко знижується. Відкладіть вирішення майнових питань до наступного тижня. Проведіть ревізію своєї бухгалтерії.

Стрілець

Незавершені колись справи доведеться доводити до ладу. Це призведе до зайвих витрат. Тому придбання нових речей слід відкласти.

Козеріг

Нехай справи йдуть у звичному руслі. Без прибутку ви не залишитеся. Орендоване у цей день приміщення не окупатиме своєї вартості.

Водолій

Не давайте обіцянок щодо спонсорської підтримки оточуючих. Ваш бюджет не дозволить планувати додаткові витрати. Відкладіть придбання комп'ютерної техніки.

Риби

Очікується достатньо високий рівень прибутку. Вкладати гроші в переоснащення комп'ютерів не слід. Нові програми можуть зупинити роботу машин.

Тиждень з 31 січня по 6 лютого згуртує українців. Активізуються волонтерські рухи. Будемо пробачати, любити ближніх і допомагати одне одному.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 31 січня: як завершиться для українців один із найскладніших місяців у році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі