неділя, 30 січня 2022 20:00

Гороскоп на 31 січня – 6 лютого: астрологиня назвали 3 найщасливіші знаки зодіаку

Гороскоп на 31 січня – 6 лютого: астрологиня назвали 3 найщасливіші знаки зодіаку
Солідна сума прийде у гаманці Терезів і Скорпіонів. Фото: pixabay.com

Тиждень з 31 січня по 6 лютого згуртує українців. Активізуються волонтерські рухи. Будемо пробачати, любити ближніх і допомагати одне одному. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цінуйте тих, хто підтримував торік, - говорить астрологиня. – Ці люди будуть вам хорошими наставниками й вірними друзями. У вівторок легко завагітніти. Шанс стати батьками мають ті, хто багато років лікується від безпліддя. У середу запропонують нову роботу. Фарбувати волосся краще в четвер. Це невдалий час для ремонту в квартирі, придбання меблів і техніки. Солідна сума прийде у гаманці Терезів і Скорпіонів. Найщасливішими цього тижня себе відчують Овни, Леви і Риби. Приглядайтеся до пропозицій, які надійдуть у середу і суботу".

Овен (21 березня - 20 квітня)

На себе часу бракуватиме. Будете зайняті дітьми. Перейматиметеся майбутнім родини. Не варто звільнятися й вирушати на заробітки. Грошей це не принесе.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Годі засмучуватися через критику. Хто б що не казав, робіть свою справу чесно - і результат не забариться. Кохані запросять до кінотеатру. Перегляньте романтичну комедію чи пригодницький бойовик.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Думайте про хороше. Багато ваших мрій збудеться. Щоб не підводила пам'ять, ставте нагадування на телефоні. До вас завітають гості, нечесні на руку. Зберігайте гроші й прикраси в надійному місці.

Рак (22 червня - 22 липня)

Ваша ініціативність допоможе досягти бажаного. Заробітки зростають. Вчасно виплатять премію та аванс. Нахабно поводитимуться сусіди й колеги. Стримайтеся від публічних зауважень на їхню адресу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп для Козерогів на 2022 рік: коли буде більше грошей і цікавих пропозицій

Лев (23 липня - 23 серпня)

Будьте сміливі й наполегливі. Контролюйте дії дітей, але не вчіть їх жити. Ваші поради зрозуміють лише тоді, коли самі наб'ють ґулі. Гроші надійдуть у понеділок. Їх вистачатиме на всі забаганки.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Не хапайтеся за фінансові пропозиції, що надійдуть у вівторок. Вони ненадійні. Проаналізуйте справи, які найкраще вдавалися торік. Це годуватиме й цього року.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Зосередьтеся на роботі. Гроші йтимуть до вас, відчуєте себе незалежними й успішними. Знайти спільну мову з дітьми важче. Не намагайтеся втримати їх вдома.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

В середу купуйте речі, що зроблять ваш дім затишним. Слід змінити подушки, матраци, зробити хімчистку диванів. Перед непростим вибором поставлять компаньйони.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Годі вірити обіцянкам. Стороніться тих, хто багато говорить, але мало робить. Тривожний сон спровокує неспокій. Не зациклюйтеся. Йому не судилося здійснитися. Гроші надійдуть, звідки не чекали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптики розповіли, яку погоду чекати киянам у лютому

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Почуватиметеся "в шоколаді". Неприємності оминатимуть. Давайте поради й діліться досвідом із молодшим поколінням. Не відкладайте покупку комп'ютерів і смартфонів. Вони полегшать роботу.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Почуватиметеся щасливчиком, бо все вдаватиметься. Доки інші шукатимуть вихід зі складної ситуації, ви зумієте гарно заробите. Кохані намагаються догодити вам із подарунком. Підіть назустріч.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Досить вагатися й боятися змін. Скромні натури залишаться в останньому вагоні. Пам'ятайте, лише сміливі мають щастя. Ви зумієте досягти більшого. Не поспішайте з покупками, бо ошукаєте самі себе.

Астрологиня розповіла, чому такі особливі останні вихідні січня.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 31 січня – 6 лютого: астрологиня назвали 3 найщасливіші знаки зодіаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі