субота, 29 січня 2022 07:00

Гороскоп на 29-30 січня: чим та кого приголомшать останні вихідні місяця

Гороскоп на 29-30 січня: чим та кого приголомшать останні вихідні місяця
Не варто планувати на вихідні важкої роботи. Не засиджуйтеся вдома. Читайте, обмінюйтеся враженнями. Фото: pixabay.com

29-30 січня не засиджуйтеся вдома. На вас чекають цікаві пригоди та приємне спілкування з новими і старими знайомими. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Варто зайнятися укріпленням здоров'я, - говорить астрологиня. – Дослухайтеся до потреб свого організму. Потребуватиме підтримки нервова система. Дозвольте собі розслабитися. Не варто планувати на вихідні важкої роботи. Не засиджуйтеся вдома. Читайте, обмінюйтеся враженнями й новинами з оточуючими. Виїзд на природу з друзями буде доречним. Особливо яскраво сприйматимуться витвори мистецтва. Відвідайте виставки, концерти. Послухайте улюблену музику. Похід до стоматолога бажано відкласти до середини наступного тижня. Останні вихідні місяця приголомшать Дів, Скорпіонів і Близнюків. Довідаєтеся секрети, які від вас роками приховували інші".

Овен

Стан фінансових справ не залишить вам вибору. Дорогі форми відпочинку поки що не по кишені. Перечекайте. Новий тиждень обіцяє зміни на краще.

Телець

Присвятіть ці дні переобладнанню свого помешкання. Саме час зайнятися ремонтом сантехніки. Грошей і часу на це вистачатиме.

Близнюки

Здійсніть необхідні покупки у суботу зранку. Пізніше від витрат слід утриматися. Очікуваних у неділю доходів не буде.

Рак

Не займайтеся вирішенням фінансових проблем. Ви залишатиметеся у невигідній позиції. Не віддавайте людям у користування свої речі. Вони будуть втраченими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Україну суне потужна негода: прогноз на вихідні

Лев

Погоджуйтеся на підробіток. Вам добре за нього заплатять. Вдалі покупки на вас чекають у неділю. Можна дозволити собі й немалі витрати.

Діва

Переоснащення електрообладнання в домі чи невеликі ремонтні роботи зробіть по можливості своїми руками. Запрошені майстри обійдуться дорого. Ще й працюватимуть абияк.

Терези

Відправлятися на заробітки не слід. Задовільної платні за це ви не одержите. Заплануйте похід по крамницях. У вас буде можливість придбати кілька корисних речей.

Скорпіон

Не шкодуйте коштів на підтримання здоров'я. Відгукніться на прохання друзів про матеріальну підтримку. Це не зашкодить вашому бюджету.

Стрілець

Після здійснення необхідних покупок залишиться обмаль кишенькових грошей. Проте дефіцит готівки у разі потреби можна компенсувати бартером.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Житло за рік істотно подорожчало. Але українці готові платити за комфорт

Козеріг

Попереду вдалий фінансовий період. Та поки що доведеться економити. Відкладіть на потім операції по обміну валют. Пильнуйте під час здійснення розрахунків.

Водолій

Грошей буде достатньо. Обирайте відпочинок на власний смак. Не варто купувати одяг та взуття у ці дні.

Риби

Розпорядіться наявними коштами економно. Очікуються незаплановані витрати на потреби дітей. До отримання основного заробітку надходжень не буде.

Протягом тижня з 24 по 30 січня не хваліться успіхами. Перенесіть відвідання перукаря. Нова зачіска не пасуватиме.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 29-30 січня: чим та кого приголомшать останні вихідні місяця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі