вівторок, 31 серпня 2021 07:02

Гороскоп на 31 серпня: які сюрпризи готує останній день літа

Гороскоп на 31 серпня: які сюрпризи готує останній день літа
Частіше чергуйте роботу з відпочинком. Фото: pixabay.com

31 серпня – один із найважчих днів літа. Різко підвищується аварійна небезпека на дорогах. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Руйнуватимуться споруди. Ламатимуться машини й механізми. Найчастіше це відбуватиметься внаслідок помилок. Люди погано переноситимуть задуху. Зосередитися на роботі буде важко. Непокоїтиме головний біль. Загостряться серцево-судинні хвороби. По можливості відмовтеся від важкої праці. Уникайте тривалого перебування під прямим сонячним промінням. Частіше чергуйте роботу з відпочинком. Останній день літа приготував сюрпризи для Близнюків, Дів і Скорпіонів. Відчуєте себе переможцем. Надійдуть премії та подарунки, на які не сподівалися".

Овен

Скористайтеся можливістю помітно підвищити свої доходи. Ваші зусилля не будуть марними. Лише не варто запускати нових проєктів.

Тілець

Цей день принесе розчарування. Раніше укладені фінансові домовленості можуть бути розірвані. Надходження грошових переказів затримається. Економте.

Близнюки

Збільшується список необхідних витрат. Надпланових доходів не передбачається. До зарплати кілька днів доведеться зачекати. Через брак коштів ви будете обмежені у діях.

Рак

Фінансові пропозиції будуть вигідними для вас. Докладіть зусиль для покращення свого матеріального становища.

Лев

Не відкладайте роботу на завтра. Дійте оперативно. Будьте обачними. Особливо під час проведення розрахунків. Не допустіть переплати за послуги сервісних служб.

Діва

Ситуація залишається стабільною. Не беріть на себе додаткових фінансових обов'язків. Зберігайте баланс між доходами й витратами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Літо прощається: астрологиня здивувала прогнозом на 30-31 серпня

Терези

Помітних проблем з грошима не буде. Проте витрати краще планувати заздалегідь. Відкладіть покупку мобільних телефонів.

Скорпіон

Майте запас грошей для покриття непередбачених витрат. Пильнуйте за своїм гаманцем. Гроші можуть швидко закінчитися. Відкладіть придбання комп'ютерів на потім.

Стрілець

Дефіциту коштів не відчуватиметься. Але й надлишку грошей не буде. Більший прибуток принесе посередницька діяльність. Вечірні покупки будуть вдалими.

Козеріг

Вдалий день для розв'язання фінансових проблем. Нехай дрібні перешкоди не зупиняють вас. Наполегливі отримають достойну грошову винагороду наприкінці дня.

Водолій

Гроші йтимуть до ваших рук. Люди радо сприятимуть зростанню вашого прибутку. Не дозволяйте собі лінуватися. Вкладати кошти у технічне оснащення свого бізнесу не час.

Риби

Виявляйте рішучість та наполегливість. Відстоюйте свої фінансові інтереси. Рівень доходів зростатиме. Особливо якщо ви зможете заручитися підтримкою шефа.

Астрологиня розповіла, на кого восени чекають високі заробітки і небачений успіх.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 31 серпня: які сюрпризи готує останній день літа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі