пʼятниця, 31 липня 2020 07:00

Гороскоп на 31 липня: які таємниці відкриє остання п'ятниця липня

Гороскоп на 31 липня: які таємниці відкриє остання п'ятниця липня
В останній день липня найбільше щаститиме тим, хто не боїться ризикувати. Фото: pixabay.com

31 липня виникатимуть тривожні передчуття. Не давайте волі емоціям. Складнішими були попередні дні тижня. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Відстороніться від впливу забобонів і проживіть цей день максимально ефективно, - говорить астролог. - Добре проходитимуть зустрічі, на яких люди обмінюватимуться досвідом. Дослухайтеся до порад і самі не приховуйте секрети власної майстерності. Не слід довіряти інтуїції. Вона може підвести. Покладайтеся на розум і практику. Відправляйте інформаційні повідомлення заздалегідь. Засоби зв'язку працюватимуть нестабільно. В останній день липня найбільше щаститиме тим, хто не боїться ризикувати. Усе приховане в цей день стане явним. Відкриються таємниці, які шокують багатьох. Прихід несподіваного гостя у ваш дім не віщує нічого доброго".

Овен

Для збереження середнього рівня достатку доведеться добре попрацювати. Проте ви легко зможете задовольнити свої щоденні бажання. Не купляйте одягу.

Телець

Є висока вірогідність помилок у розрахунках. Уважно слідкуйте за рухом грошей. Не довіряйте стороннім людям вирішення власних матеріальних проблем.

Близнюки

У цей день справи йтимуть погано. Сподівання на покращення фінансової ситуації не виправдаються. Очікувані гроші не надійдуть. Є ризик загубити цінну річ.

Рак

Справді високих прибутків найближчим часом не буде. Зранку виявиться новий аспект фінансових проблем. Не впадайте у відчай. Вихід знайдеться несподівано.

Лев

Користуйтеся послугами посередників. Дослухайтеся до порад колег. Вигідно розмістити свої кошти ви зможете за допомогою оточуючих.

Діва

Через ряд прикрих непорозумінь ви не одержите обіцяних грошей. Не хвилюйтеся. Затримка з виплатами є тимчасовою незручністю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які церковні свята відзначатимуть українці в серпні

Терези

Поява нових проблем потребуватиме додаткових фінансових витрат. Гроші спливатимуть швидко. Родичі на зможуть допомогти. Шукайте додаткові засоби економії.

Скорпіон

Через брак коштів деякі справи доведеться відкласти. Не беріть кредити під заставу. Трохи зачекайте.

Стрілець

Будьте послідовними. Не зраджуйте своїй економічній політиці. Будь-які нововведення не найкращим чином вплинуть на ваш бюджет.

Козеріг

Для забезпечення власних потреб коштів вистачатиме. Утримувати ще когось буде проблематично. По можливості не беріть на себе спонсорських обов'язків.

Водолій

Зекономити у цей день не вдасться. Майте запас грошей. Збільшаться витрати на потреби дітей. Не шкодуйте на це коштів.

Риби

Прибутковим цей день не назвеш. Великі покупки можна зробити за рахунок наявних заощаджень. Обережно поводьтеся з технікою. Інакше ремонту не уникнути.

31 липня в Україні стане прохолодніше. У деяких областях можливі дощі із грозою.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 31 липня: які таємниці відкриє остання п'ятниця липня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі