понеділок, 30 вересня 2019 07:00

Гороскоп на 30 вересня: астролог назвала знаки, яким усміхнеться доля

Гороскоп на 30 вересня: астролог назвала знаки, яким усміхнеться доля
Найбільш плідно ваша голова працюватиме на світанку. Фото: clutch.ua

У понеділок 30 вересня переважатиме оптимістичний настрій. Умійте розрізнити вимріяне від дійсного. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Намагайтеся уникати суперечок з начальством і колегами, - говорить Максимова. - Найбільш плідно ваша голова працюватиме на світанку. Не гайте ранковий час на тривалі збори. Не варто цього дня купувати феєрверки та інші вогненебезпечні речі. Їхня якість буде вельми сумнівною. Поводьтеся обережно з гострими предметами. Бажано відкласти проведення косметичних процедур. Щасливчиками себе відчують Овни і Раки. Стрільцям і Водоліям усміхнеться доля".

Овен

Добре налагоджений бізнес даватиме стабільний прибуток. Нових слушних фінансових пропозицій не буде. Перенесіть переговори з майнових питань.

Телець

Зменшуйте витрати. Одержите несподіване приємне повідомлення. Може розпочатися романтичне листування з незнайомцем.

Близнюки

Знадобиться багато сил і часу для налагодження діалогу з коханими. Вони не бажатимуть іти вам назустріч. Спробуйте не втрачати рівноваги.

Рак

Більш вдалою буде перша половина дня. Виправляйте помилки, впевнено рухайтеся до своєї цілі. Зближення у стосунках з милими цілком залежить від вас.

Лев

Більшість проблем доведеться вирішувати самотужки. Оточуючі будуть зайняті власними справами. Допомоги від них годі чекати.

Діва

День малих втрат. Зникатимуть необхідні речі. Серйозної шкоди для бюджету це не принесе. Мінімізуйте фінансову діяльність після заходу сонця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Штормове попередження: яку погоду очікувати на початку тижня

Терези

Рівень статків залишатиметься без змін. Зароблені гроші надійдуть із затримкою. Перераховуйте здачу на ринку. Неочікувані гості відволікатимуть вас від здійснення особистих планів. Коханих ви майже не бачитимете. Телефонуйте їм частіше.

Скорпіон

Гроші надходитимуть невеликими сумами, але стабільно. Майбутнім мамам слід відмовитися від зайвої роботи. Не провокуйте передчасні пологи. Знаходьте привід для позитивних емоцій.

Стрілець

Ви користуватиметеся популярністю у представників протилежної статі. Може розпочатися нетривалий бурхливий роман. Подумайте, чи потрібно це вам зараз. Обережно рухайтеся сходами та вулицями. Є небезпека переломів.

Козеріг

Обіцяних керівництвом грошей не буде. Скористайтеся заощадженими коштами для здійснення закупок. Перевіряйте якість куплених речей. Вам можуть продати зіпсований товар.

Водолій

Суттєвих змін матеріального становища не буде. Але добре складуться зовнішні обставини. Вечірні покупки будуть вдалими. Не користуйтеся кредитними картками.

Риби

Ваша платоспроможність залишається невисокою. Контролюйте рух фінансового потоку. Можливі збитки через неуважність. Зустріч заплануйте до вечора. Після заходу сонця плани доведеться змінити.

Тиждень з 30 вересня по 6 жовтня буде багатим на приємні несподіванки. Астролог розповіла, кому поталанить у стосунках і фінансах.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 30 вересня: астролог назвала знаки, яким усміхнеться доля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі