понеділок, 29 червня 2020 07:00

Гороскоп на 29 червня: яким знакам зірки пророчать багатство

Гороскоп на 29 червня: яким знакам зірки пророчать багатство
Не ведіть відвертих розмов зі знайомими. Так ви можете стати героєм пліток. Фото: pixabay.com

29 червня уникайте конфліктів. Не загострюйте існуючих протистоянь. Найкраща тактика – залишатися осторонь. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Тактовність і стриманість будуть у дефіциті цього дня, - говорить астролог. – Яскравіше виявлятимуться людська грубість і жорстокість. Спроба добитися справедливості навряд чи буде вдалою. Не ведіть відвертих розмов зі знайомими. Так ви можете стати героєм пліток. Забагато клопоту принесе транспорт. Виходьте у справах заздалегідь. Дістатися вчасно до місця призначення буде непросто. Багатство й успіх зірки пророчать Тельцям, Терезам і Рибам".

Овен

Гроші буквально танутимуть у ваших руках. Приймати рішення щодо нових фінансових внесків не час. Виникатимуть перешкоди під час вирішення матеріальних питань.

Телець

Надійдуть вигідні фінансові пропозиції. Але несприятливі зовнішні обставини завадять вам ними скористатися. У цей день не варто діяти. Збирайте інформацію, аналізуйте.

Близнюки

Відбуватиметься подальше загострення фінансових проблем. Дійте вкрай обережно. Прибутку найближчим часом не буде. Усе залежатиме від роботи партнерів.

Рак

Виплата кредитів сильно обтяжує ваш гаманець. Помітна частина заробленого осідатиме не в ваших кишенях. Не збільшуйте заборгованостей.

Лев

Збільшаться витрати на вирішення побутових проблем. Перевіряйте крани перед виходом із дому. Не залишайте без нагляду працюючу побутову техніку.

Діва

День загублених речей. Пильнуйте за своїм майном. Грошові перекази можуть затримуватися. Робота потребуватиме додаткових внесків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 13 фото милих тварин, які обожнюють своїх господарів

Терези

Закріпіть фінансовий успіх попереднього тижня. Не беріть на себе додаткової матеріальної відповідальності. Ведіть планову економіку. Попереду непростий період.

Скорпіон

Розпочніть день раніше. Здійсніть усі термінові виплати до обіду. У другій половині дня зведіть до мінімуму фінансову активність.

Стрілець

Не сподівайтеся на значні прибутки. Утримується стабільний середній рівень доходів. Вкладіть кошти в оформлення інтер'єру робочого приміщення.

Козеріг

Для вільного планування витрат грошей замало. Не змінюйте основного напрямку діяльності. Зміна роботи не буде вигідною для вас. Не слід оновлювати гардероб.

Водолій

Бажаного зростання прибутків доведеться ще зачекати. Про можливість розширення існуючого бізнесу говорити поки що рано. Будьте економними.

Риби

Ваші доходи зростають. Окупаються колишні витрати. Повернеться старий борг. Не реалізовуйте нові фінансові проекти. Збирайте врожай.

5 липня переживемо Місячне затемнення. Астролог розповіла, чого чекати від цього тижня.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 29 червня: яким знакам зірки пророчать багатство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі