четвер, 26 вересня 2019 07:00

Гороскоп на 26 вересня: чого не можна робити у цей день

Гороскоп на 26 вересня: чого не можна робити у цей день
Не поспішайте розповсюджувати сенсаційні новини. Вони можуть виявитися вигадкою. Фото: astrozodiac.net

26 вересня місяць спадає. Помітно знижується і працездатність. Про це Gazeta.ua розповів астролог Олена Максимова.

"Намагайтеся не працювати до виснаження. Економте сили, - говорить астролог. - Дії людей у цей день виходитимуть за рамки логіки. Порушуватимуться обіцянки. Активізуються злі язики. Зберігати емоційну рівновагу буде непросто. Не поспішайте розповсюджувати сенсаційні новини. Вони можуть виявитися вигадкою. Триває період підвищеної аварійності на дорогах. По можливості менше часу проводьте за кермом. Не можна відкривати нові банківські рахунки, брати кредити, давати завдаток за авто та нерухомість".

Овен

Не потрапляйте під майнову залежність. Відкладіть укладання фінансових угод до наступного тижня. Бережіть речі від пошкодження. Будьте обережні на дорозі.

Тілець

Куплені у цей день речі не служитимуть довго. Внесені у нові проекти гроші прибутку не принесуть. Пильнуйте за гаманцем. Захопитеся листування з новим знайомим. Підтримайте цей діалог. Він матиме несподіване продовження.

Близнюки

Стримуйте себе від великих витрат. Не допускайте марнотратства. Найближчим часом суттєвих доходів не очікується. Не кращий день для побачення. Співрозмовники вас часто перериватимуть. Відчуєте напруження у стосунках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали рідкісні фото українського села кінця XIX ст.

Рак

Критичний період минає. Скористайтеся нагодою покращити своє матеріальне становище. Не відмовляйтеся від підробітку. Ви з близькими говоритимете різними мовами. Тож займіться кожен своїми справами. Залишайтеся по можливості у доброму гуморі.

Лев

Настає вирішальний момент для визначення вашого майбутнього. У цей день найкраще говорити про кохання. Освідчуйтеся. Підвищується ламкість кісток. Попереджайте можливе падіння. Прикра випадковість може призвести до гіпсу. Нагадають про себе травми колін.

Діва

Спробуйте здолати поганий настрій. Ввечері влаштуйте невеличке родинне свято. Привід для цього довго шукати не доведеться. Звертайте увагу на побічні ефекти від ліків. Вони можуть проявлятися сильніше. Погано виводитимуться токсини з організму.

Терези

Заздалегідь продумані фінансові операції будуть економічно вигідними. Уникайте експромту. Інтуїція може вас підвести.

Скорпіон

У вашому домі не буде спокою. Утримайтеся від ультиматумів і звинувачень на адресу коханих. Зробіть щось приємне для рідних. Не проводьте увесь день на ногах. Частіше відпочивайте. Носіть зручне взуття.

Стрілець

З'явиться шанс повернути справи на краще. Не пропустіть доброї нагоди. Активніше беріться за роботу. Намагайтеся подолати скрутне фінансове становище. Кохані будуть знервовані. Не варто їх виховувати. Знайдіть нейтральні теми для розмови.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Софії Шиловій на обстеження рідкісного захворювання потрібно 12 тисяч євро

Козеріг

Без помічників вам не заробити достатньо грошей. Залучайте до співпраці надійних партнерів. Брати кредити не бажано. Вони стануть тягарем.

Водолій

У кишені достатня сума грошей. Чекайте на додатковий прибуток зранку. Купляти нерухомість і виконувати ремонтні роботи вдома небезпечно. Це обійдеться дорого.

Риби

Несприятливий день для здійснення грошових операцій. Домовленості з фінансових питань пізніше переглядатимуться. Не позичайте людям грошей. Не час знайомитися з батьками коханих. У цей день ви не справите на них приємного враження. Теплої розмови не вийде.

28 вересня надвечір буде Молодик. Не спішіть зробити все і одразу. Мало що вдасться. Астролог назвала знаки, яким цей тиждень принесе кохання і гроші.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 26 вересня: чого не можна робити у цей день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі