неділя, 22 вересня 2019 20:00

Гороскоп на 23-29 вересня: кому наступний тиждень принесе кохання і гроші

Гороскоп на 23-29 вересня: кому наступний тиждень принесе кохання і гроші
Сонце переходить до знаку Терезів. Починається астрономічна осінь. Фото: astrozodiac.net

Місяць спадає. 28 вересня надвечір буде Молодик. Не спішіть зробити все і одразу. Мало що вдасться. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"У понеділок Сонце переходить до знаку Терезів. Починається астрономічна осінь, - розповідає астролог. - Невисокою стає працездатність. Сумніви і занижена самооцінка багатьом завадять продемонструвати свої уміння. Добре вестиметься тим, чия праця залежить від натхнення. Скористайтеся шансом збільшити заробітки. Утримайтеся від кредитів. Зірки сприятимуть збільшенню родини. Вдасться завагітніти".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Збільшиться кількість грошей у гаманці. Не проходьте повз вигідні фінансові пропозиції. Зачекайте з пошуком нового місця працевлаштування. Розгляньте пропозиції про зміну посади, але свою згоду дайте після вихідних.

Телець (21 квітня – 20 травня)

З недовірою ставитиметеся до всіх навколо. Зараз важко працюватиметься самотужки. Добре зароблятимуть ті, хто має надійних компаньйонів. Підвищується плодючість організму. Користуйтеся протизаплідними засобами, якщо не плануєте вагітність.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Усе навколо надихатиме. Багатою на шедеври виявиться середа. Не гальмуйте своє натхнення. Зумійте на цьому заробити. Не змінюйте місця роботи. Це призведе до зниження заробітку. Стежте за дітьми. Телефонуйте їм частіше. Реагуйте на їхні прохання про допомогу.

Рак (22 червня – 22 липня)

Уникайте фінансових ризиків. Не погоджуйтеся на привабливі пропозиції. Навколо буде чимало аферистів. Проведіть вихідні у родинному колі. Запросіть на вечерю батьків. Не бажано підбирати окуляри і займатися корекцією зору.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Зосередьтеся на тому, що гарантовано принесе гарні заробітки. Не збільшуйте заборгованості. Відмовтеся від кредиту. Залишайтеся вірними людям, які розраховують на вас. Будь-які тимчасові вигоди не варті того, щоб відмовити друзям у допомозі.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Це тиждень подарунків. У ваше життя повертатимуться втрачені речі і люди, з якими давно не спілкуєтеся. Плани легко втілюватимете у життя. Заробітки зростають. Збирайте урожай і накопичуйте заощадження. Це час вдалих зустрічей. Не опустіть нагоди розпочати нові стосунки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гаряча і небезпечна: як виглядає українська чемпіонка з карате

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Зможете переконати кого завгодно. Використовуйте цей дар, аби допомогти собі та принести радість оточуючим. Рівень заробітку залежатиме від того, як працює ваша команда. Збільшиться кількість знайомств. Але розраховувати на щось більше не варто. Побаченням залишитеся розчаровані.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Залишайтеся ініціативними. Переробите удвічі більше справ, ніж зазвичай. Не відкладайте усе на вихідні. Працездатність спаде. Гроші надійдуть вчасно. Зробіть подарунок коханим. Похід у ресторан чи романтична вечеря вдома посприяють зближенню.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Не поспішайте з прийняттям рішення. Ведіть планову економіку. Погоджуватися на участь у чужих проектах не варто. Втратите солідну суму. Придумайте нові підходи до виховання малечі. Вони вередуватимуть і випробовуватимуть ваше терпіння.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Ви готові до будь-яких випробувань. Не сподівайтеся на експромт. Він буде невдалим. Вас провокуватимуть до відвертих розмов. Не ведіться, бо розбазікаєте чужі таємниці. Почастішають застуди. Недоліковані хвороби даватимуть навантаження на серце.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Вчасно прийміть рішення щодо фінансових питань. Не варто купувати нового одягу і взуття. Траплятимуться браковані речі. Кохані віддалятимуться від вас. Не засмучуйтеся. Дозвольте їм деякий час побути наодинці.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Удача посміхатиметься працьовитим і сміливим. З'являться цікаві акційні пропозиції. Купуйте те, про що давно мріяли. Розпочнеться тривалий романтичний період. У вас закохуватимуться. Листування в інтернеті покращить настрій.

В українських Карпатах з'явились перші заморозки. У високогір'ї випав сніг.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 23-29 вересня: кому наступний тиждень принесе кохання і гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі